Giggs: Chicharito nagyszerû vétel volt

Ryan Giggs csak dicsérni tudja a nyári szerzemény Chicharitot, ahogy beilleszkedett új környezetébe az Old Traffordon és a pályán kívül egyaránt.


Chicharito a Manchester United idei három tétmérkõzésén minden alkalommal szerepet kapott, amelybõl kiemelendõ, hogy az elsõ alkalommal gólt is szerzett a Chelsea elleni Community Shiled-döntõben.

 

 

 

 

"Nagy hatással volt rám" - mondta Giggs a Manutd.com-nak.

 

"Õ még mindig sokat tanul egy-egy mérkõzésbõl, de még az életben is vannak elsajátítanivaló dolgai. Egy lenyûgözõ karakter, remek dolog, hogy magunk mellett tudhatjuk."

 

"Sokkalta könnyebb volt mindenkinek megismernie, mert tökéletesen beszél angolul. A túrán kapcsolódott be a keret felkészülésébe, amely mindig segít a beilleszkedésbe és mi elsõ kézbõl láthattuk Mexikóban, hogy milyen nagy játékos is igazán. Nagyszerû vételnek tûnik, a pályán is és emberileg is."

 

Giggs dicséri szavait ujabbak követték, ezúttal Sir Alex Fergusontól azt követõen, hogy Chicharito életében elõször kezdõként lépett pályára egy angol bajnokin vasárnap a Fulham ellen. Ennek ellenére a skót menedzser úgy véli, hogy együttese még közel sem tudta kiaknázni az ifjú titán minden képességét, és a java még csak most jön.

 

"Azt hiszem, hogy még idõbe telik, mire igazán kitudjuk használni Javier gyorsaságát. Szerintem voltak olyan pillanatok, amikor középre bepasszolva indíthattuk volna, ehelyett azonban azt választottuk, hogy a szélen vezetünk támadást. Meg kell szoknunk, hogy egy ilyen opcióval is bõvült a játékunk, de így is nagyszerûen teljesített."


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!