Edzésinterjú Ashley Younggal

Ashley Young válaszolt a manutd.com kérdéseire azzal kapcsolatban, hogy milyen az élet az Aon Training Complex falain belül.


Az edzések mely részét élvezed a legjobban?

A kispályás focit, mert rendkívül élvezetessé teszi a tréningeket. Valamint az egészet belengi a versenyszellem, hogy meg akarod mutatni mit tudsz, hogy helyet kaphass a csapatban.

 

Ki szerezte a legszebb gólt edzésen, amit valaha láttál?

Rengeteget láttam és elég nehéz egyet kiemelni közülük, de talán Scholesy.

 

 

És melyik volt a legszebb gól, amit te szereztél edzésen?

Rengeteg ilyen volt (nevet). Volt egy, amit a túra során szereztem. Betörtem középre a szélrõl és a felsõ sarokba vágtam a labdát. Jó lenne megismételni tétmeccsen is.

 

Kiben van a legnagyobb versenyszellem edzéseken?

Wazzában

 

Mennyire veszed komolyon az edzõ meccseket és az ottani kihívásokat?

Minden, amit edzésen teszünk azt ugyanabban a versenyszellemben tesszük, mint tétmérkõzésen. Mindenki nyerni akar és természetesen minket is zavar, ha nem jön össze. Ha képes vagy erre a tréningek során, akkor élesben a pályán is meg kell tenned ugyan ezt.

 

A játékod mely részének a fejlesztésével töltöd a legtöbb idõt edzéseken? 

Igyekszem a fejjátékomon javítani, bár sokszor úgy érzem, hogy nem akar sikerülni. Megpróbálom minden gyenge pontomat fejleszteni, mert azt szeretném, ha minden területen tudnék erõsödni és az a célom, hogy mindig jobb legyek.

 

 

Ki tudod használni a játékod javítására az Aon Training Complex által kínált lehetõségeket?

Az itteni dolgok zseniálisak. Fantasztikus, hogy micsoda technológia és szakértelem található benne. GPS rendszer, melynek köszönhetõen a stáb sokkal több információt kaphat egy játékosról. A munka részét képezi az is, hogy leülünk az edzõkkel és átnézzük a kapott adatokat.

 

Miket szoktál az edzõteremben csinálni?

A tornatermi munka rendkívül fontos minden játékos számára. Különbözõ dolgokat tudunk csinálni. Vannak edzéstervek a sérülések megelõzésére, fejleszteni tudjuk a felsõtestünket, láberõsítõ gyakorlatok. Rengeteg dolgot csinálunk ott is. A játékosok tudják, hogy mikor, mit kell tenniük és azt is, hogy ezt hány napon és héten keresztül kell csinálni. Az edzõk pedig természetesen ott vannak és segítenek.

 

Ki a Te "névtelen hõsöd"? Ki az aki a mindennapokban segít neked a stábból?

Jackie Kay. Õ zseniális. Olyan, mintha mindannyiunk anyja lenne. Ha bármi gondod van, vagy csak egyszerûen szükséged van valamire, akkor Jackie ott van és segít. Biztos vagyok abban, hogy vannak olyan pillanatok, mikor meglátja, hogy hívjuk és azt gondolja, hogy nem, nem veszem fel. De végül mindig felveszi és ott van nekünk.

 

Ha össze kéne állítanod egy ötfõs csapatot edzésre, akkor kiket hívnál meg magad mellé?

Mindenképpen szükségem lenne egy védõre. Én Daleynek szavaznék bizalmat. Nehéz kérdés amúgy, nem tehetek a padra is játékosokat (nevet)? Oké. Carras, Wazza és Juan.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!