Modricnak elege van a találgatásokból

A Spurs ásza nem fogja elhagyni csapatát.


A Totteham irányítója, Luka Modric visszautasítja azokat a találgatásokat, amelyek szerint elhagyná jelenlegi csapatát egy Premier League rivális vagy egy külföldi csapat kedvéért.


A horvát válogatott játékosát mostanában újra összeboronálták olyan csapatokkal, mint a Manchester United, a Chelsea, vagy legutóbb épp a Barcelona.

 


A 25 éves játékos elmondta, nincs valóságalapja a híreknek, nem fogja elhagyni a White Hart Lanet. Modric egyre jobban unja a jövõjével kapcsolatos találkozásokat, fõleg azért, mert tavaly májusban a Spurs iránti elkötelezettségét bizonyítva egy hosszú távú, 6 éves szerzõdést írt alá az észak-londoniakhoz.


„Nem igazak a híresztelések” – mondta a Sportskenovosti munkatársának.


„Az egyetlen igazság az, hogy én a Tottenham játékosa vagyok, boldog vagyok ott, ahol vagyok és csak a játékra szeretnék koncentrálni.”

 

„A 2008-as érkezésem óta minden átigazolási idõszakban ugyan az megy, az újságok mindig ugyan arról pletykálnak… a Chelsea, a Manchester United, a Barcelona, és így tovább. Minden alkalommal ugyan az a sztori, még tavaly júniusban is ezeket olvastam, amikor elõtte egy hónappal hosszabbítottam a jelenlegi csapatommal!”

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!