Rooney trófeákat akar

A támadó leginkább Európában alkotna nagyot idén.


Wayne Rooney, a Manchester United csatára reméli, csapata képes lesz idén kupákat nyerni, legfõképp Európában.

Az angol válogatott játékos bevallja, megviselte az eddigi frusztrált szezon, a körülötte kialakult botrányok és átigazolási sztorija mind hozzájárultak ahhoz, hogy idén ne a legjobbját tudja nyújtani.

Azonban végül aláírta új, hosszú távú szerzõdését és talán sikerül végre lezárnia sérülését, mely miatt nem tudott visszatérni elvárt formájához.

Rooney elhatározta, visszanyeri tavalyi évben mutatott formáját és a szezon hátralévõ részében azt fogja mutatni, amit várnak tõle annak érdekében, hogy csapatával trófeákat tudjon nyerni.

 


"Jól érzem magam, a formám az utóbbi mérkõzéseken jó volt. Csatárként azt szeretnéd, hogy gólokat szerezz, én pedig annyit akarok rúgni a szezon hátralévõ részében, amennyit csak lehet" - mondta Wayne a Bajnokok Ligája hivatalos magazinjának.

"Nagy megkönnyebbülés, hogy véget értek a szerzõdésem körüli bonyodalmak. Úgy érzem, a legjobb döntést hoztam, mikor maradtam. Nehéz idõk vannak most, de nagyon várom, hogy segíthessem a csapatot minél több trófea megnyerésében."

Rooney bevallotta, idén számára a Bajnokok Ligája megnyerése a legfontosabb, mert a Wembleyben szívesen ünnepelne.

"Nagyon jó érzés lenne nekem, mint angolnak gyõzni a Wembleyben, akárcsak a szurkolóknak. Nem kellene messzire menniük most."

"Amikor 2008-ban megnyertük a Bajnokok Ligáját, a szurkolóinknak Moszkvába kellett repülniük. Különleges lenne számukra, hogy hazai földön láthatnának nyerni minket."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!