Lindegaard: A legjobb akarok lenni a Unitednél

A dán kapus nagy kihívások elõtt áll, szeretne megfelelni a Unitednél.


Anders Lindegaard jó úton halad, hogy beteljesítse gyermekkori álmát, miszerint õ lehet a Manchester United elsõ számú hálóõre. Elismeri, Edwin Van der Sar mellett nem lesz könnyû dolga, de nem azért jött a Manchester unitedhez, hogy az "orrát piszkálva üljön a padon és kapja a fizetését".

A 26 éves kapus a norvég Aalesunds FK csapatától igazolt 3,5 millió fontért az Old Traffordra. Sokak szerint Ferguson a nyár folyamán szeretne egy másik kapussal is erõsíteni, de Lindegaard készen áll arra, hogy bebizonyítsa, lehet számítani rá.

 


"Nem félek a jövõtõl. Nem félek mérkõzéseket játszani, nagyon várom a lehetõségeket" - mondta a dán kapus a Manchester Evening News-nak.

"Ezt az utat választottam, minden kihívással szembe nézek az Old Traffordon. A legjobb akarok lenni, az elsõ számú választás akarok lenni. Nem azért vagyok itt, hogy a padot koptassam!"

"Az édesapám megtanította, hogyan szurkoljak a Manchester Unitednek, négy éves korom óta az az álmom, hogy hétrõl-hétre én védjem a kaput. Nem azért vagyok itt, hogy orromat piszkálva üljek és csak kapjam a fizetésem."

"Itt vagyok, mert a legjobb akarok lenni. Ez az a hely, ahol a legjobb lehetsz!"

A Manchester Unitedet továbbra is több európai top kapussal hírbe hozták, mivel a szezon végén visszavonuló 40 éves Edwin Van der Sar helyett szüksége van egy biztos pontra leghátul Fergusonnak. Nem szeretné újból azt a káoszt átélni a menedzser Edwin visszavonulását követõen, mint ami Schmeichel távozása után történt kapus poszton.

Ám Lindegaard nem foglalkozik a pletykákkal, mert azok csak zavarnák teljesítményét.

"Nem gondolok Edwin helyzetére. Csak arra összpontosítok, amit nekem tennem kell. Teljesen kizárom a spekulációkat és nem foglalkozom esetleges más kapusok érkezésérõl szóló hírekkel, mintha én csak második számú kapusnak jöttem volna."

 


"Nem tudok ilyenrõl semmit, nem hiszem, hogy ez igaz lenne. De ha ezen rágódnék, az csak tönkretenné az összpontosításomat."

"Az egyetlen dolog, amire gondolok lefekvés elõtt, az a másnapi edzés. Ez van mindig elõttem és emlékeztet, merre akarok menni és mit akarok elérni."


Manchester Evening News 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!