Memphis és Fellaini örülnek a Bajnokok Ligája gyõzelemnek

Memphis Depay és Marouane Fellainin örülnek, hogy csapatuk két gólos elõnnyel utazhat Belgiumba, a Bajnokok Ligája play-off mérkõzésének visszavágójára a Club Brugge otthonába.


Depay megszerezte elsõ és második hivatalos találatát is a Manchester United színeiben, míg Marouane Fellaininek köszönhetõen a csapat két gólos elõnnyel utazhat el jövõ hét szerdán Belgiumba azután, hogy az elsõ félidõ elején egy szerencsétlenül megpattanó labda miatt még a Brugge szerzett vezetést. A játékszer Januzajon és Carricken is irányt változtatott, így Romeronak esélye sem volt védeni azt. 

 

Memphis a következõket mondta a két találata után: "A tavalyi szezonban sok gólt szereztem.Ha egy nagy klubhoz jössz, akkor ugyan ezt várják el tõled és teljesítened kell a kihívást. Nagyszerû érzés, hogy hazai közönség elõtt szerezhettem meg elsõ két gólomat."

 

A fiatal holland könnyen szerezhetett volna mesterhármast is a mérkõzésen, mikor Luke Shaw hibája után elfutott a visszaszerzett labdával a jobb oldalon, majd Wayne Rooney zseniális mozdulattal továbbította azt Memphis elé.

 

"Emiatt kicsit csalódott vagyok" - mondta Memphis. "Holnapra elfelejtem, de ma még úgy fogok rá gondolni, mint az utolsó esélyre. Természetesen boldog vagyok a két találatom miatt és, hogy megnyertük a találkozót."

 

"A harmadik gól nagyon fontos volt. Sok helyzetet dolgoztunk ki és csalódott vagyok, mert legalább kétszer még betalálhattam volna. Végül egy jó eredményt értünk el és egy hét múlva Bruggben befejezzük, amit elkezdtünk."

 

 

Fellaini is elismerte, hogy az utolsó másodpercekben szerzett gólja nagyon fontos volt. "Azt hiszem, nagyon fontos volt, hogy szerezzünk még egy gólt a mérkõzésen, ami sikerült is és ez fantasztikus. Gyõztünk, de továbbra is óvatosnak kell lennünk a Brugge ellen. Nem lesz könnyû, de megvan hozzá a tudásunk, hogy diadalmaskodjunk."

 

Mikor megkérdezték, hogy nem aggódik-e amiatt, hogy találata miatt népszerûtlen lesz hazájában Fella a következõt felelte: "Nem foglalkozom ezzel. Ami fontos, hogy gyõztünk. De, mint mondtam, óvatosnak kell lennünk a visszavágón. Megpróbálunk majd ott is támadni és nyerni. Készen állunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!