Shaw örül Memphis sikerének

Luke Shaw bízik benne, hogy a Memphis és közte lévõ barátságból egy izgalmas "kapcsolat" alakulhat ki a pályán is, miután a United 3-1 arányban legyõzte a Club Brugge csapatát a két játékos kiváló teljesítményének is köszönhetõen.


A két játékos között hamar barátság alakult ki az elmúlt hónapokban és úgy tûnik, hogy ennek köszönhetõen a pályán is kiválóan megértik egymást a pálya bal oldalán, ahogy láthattuk ezt az Aston Villa és a Brugge ellen is. 

 

Bár Shaw is kiválóan játszott a találkozón, mégis Memphis lett a mérkõzés hõse az elsõ félidõben szerzett találatainak köszönhetõen, mely találatokat Fellaini fejesgólja még értékesebbé tett. 

 

Az MUTV-nek adott mérkõzés utáni interjújában Shaw dícsérte holland csapattársát és beszélt a kettejük közt lévõ barátságról is. "Természetesen nagyon örülök a sikerének. Nagyon keményen dolgozik az edzéseken. Nagyon akarta az elsõ gólját és sikerült is neki. Remélhetõleg még sokszor lesz eredményes."

 

A kettõnk kapcsolata a pályán is kezd egyre eredményesebb lenni. Minél többet játszunk együtt, annál jobban megértjük, hogy mit akar a másik. Nagyszerû, hogy mindketten pályán lehetünk. Õ támogat engem és én is õt. Mindketten szeretünk támadni."

 

 

A United hamar hátrányba került a kedd esti találkozón Michael Carrick öngóljának köszönhetõen, ám a United Memphis két elsõ félidõben szerzett találatának köszönhetõen fordítani tudott. A 2-1-es gyõzelem a fiatal angol védõ szerint nem lett volna elég a visszavágóra, így nagyon boldog a csapat harmadik találata miatt.

 

"Tudtuk, hogy szükségünk van még egy gólra, hogy tényleg elõnyben legyünk a visszavágóra és nagyon boldogok vagyunka  végeredmény miatt. Fellaini gólja nagyon fontos a számunkra. Nagyon várjuk a következõ hetet."

 

"Láttuk, hogy mire képes az ellenfél" - mondta Shaw. "Voltak lehetõségeik nekik is, még, ha nem is sok. Ezt ki kell javítanunk a következõ mérkõzésre és hamar gólt kell szereznünk idegenben ellenük."

 

 

A Brugge elleni találkozó volt Shaw elsõ Bajnokok Ligája mérkõzése, melynek minden egyes percét nagyon élvezte a fiatal játékos. "A legjobban a zene tetszett az elején. Nagyon szeretem ezt a zenét és jó volt végre a pályáról hallgatni."

 

"A jövõ heti mérkõzést is meg akarjuk nyerni és ott lenni a Bajnokok Ligája csoportkörében. Úgy godnolom, hogy képesek vagyunk rá. Tudom mit jelent a BL, hiszen éveken keresztül láttam és csodálatos érzés most itt lenni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!