Pedro és a United megegyezett a személyes feltételekben

A Sky forrásai szerint Pedro megállapodott a Manchester Uniteddel az átigazolás személyes feltételeirõl, melynek következtében egyre biztosabbnak tûnik, hogy elhagyja a Barcelona csapatát.


A 28 éves spanyol válogatott támadó úgy gondolja, hogy számára a megfelelõ választás a Manchester United lehet, annak ellenére, hogy a városi rivális City is csábította a játékost. 

 

Pedro jelenleg arra vár, hogy a két klub megegyezzen az átigazolás összegérõl és annak feltételeirõl, mivel a Barcelona ragaszkodik a 21,2 millió fontos kivásárlási záradékhoz.

 

"Ed Woodward a Manchester United részérõl már beszélt a Barcelonával és elmondta, hogy az üzlet így, vagy úgy, de létrejön még a héten" - mondta Guillem Balague, a spanyol foci jól értesült szakértõje.

 

 

"Értesüléseim szerint mindenben megállapodtak a felek. A United 30 millió eurót fog fizetni a játékosért, már csupán azon megy az egyeztetés, hogy ezt milyen formában teszik meg."

 

"Nagyon közel van a megegyezés. Abban nem vagyok biztos, hogy a Barcelona nem próbálja meg maradásra bírni a játékost, de tudom, hogy Pedro már meghozta a döntést."

 

Pedro még szerepelt a katalán csapatban és megnyerte az UEFA Szuper Kupát, valamint részese volt a Bilbao elleni rémálomnak is. A Szuper Kupa döntõben pedig a Barcelona az õ találatával gyõzte le a Sevilla csapatát. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!