Shaw beszélt a remek szezonkezdésrõl

A Manchester United védõje az MUTV-nek beszélt arról, hogy most van a legjobb formájában, mióta megérkezett az Old Traffordra és reméli, hogy a sérülések elkerülésével egyre jobb lehet.


Az egykori Southampton játékos a szezon elsõ három mérkõzésén kezdõként lépett pályára és lenyûgözõ teljesítményt nyújtott. Megmutatta, hogy kiválóan védekezik és képes segíteni a támadásokat is. Ezáltal szerves részévé vált Louis van Gaal csapatának és a fiatal védõ reméli, hogy ez a jövõben sem lesz másként.

 

"Hosszú idõ után most érzem magam a legjobban" - lelkendezett Luke. "Az a célom, hogy folyamatosan játékban legyek, hogy tartani tudjam a formám és fitt maradjak. Remélhetõleg sérülések sem fognak hátráltatni ebben."

 

"A csapat még talán nem teljesít a legjobban, de már így is megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek és láthatott a közönség szép pillanatokat is" - tette hozzá Shaw. "Úgy érezzük, hogy jó az, amit csinálunk és ez a jövõben egyre jobb lesz. Hisszük, hogy képesek vagyunk rá."

 

Amikor arról kérdezték, hogy a jó szezonkezdés mennyire van összefüggésben azzal, hogy egyre inkább otthon érzi magát Manchesterben Shaw lelkesen nyilatkozott és elmondta, hogy soha nem volt kérdéses számára, hogy itt a helye.

 

 

"Tavaly sem éreztem rosszul magam Manchesterben, de idén valahogy sokkal otthonosabb. Rengeteg jó dolgot kapok a játékostársaktól, a stábtól és keményen dolgozom az edzéseken is. Nagyon boldog vagyok, hogy pozitívan alakulnak a dolgok."

 

"Az, hogy miként és mennyiért érkeztem a csapathoz és ezáltal egybõl a reflektorfénybe kerültem mindig hatással lesz rám. Idén viszont már sokkal jobban kezelem ezt a dolgot és sokkal többet tudok magamból adni. Nagyon jól érzem magam és boldog vagyok a Unitednél."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!