Shaw: A Brugge ellen talpra állunk

Luke Shaw magabiztos, a Manchester United megfelelõ választ fog adni a tegnapi, Newcastle elleni, gól nélküli döntetlenjükre, és csak idõ kérdése, hogy a Vörös Ördögök mikor 'szárnyalnak újra'.


Louis van Gaal együttese a 2015/2016-os szezonban elõször nem gyõztesen távozott a pályáról, annak ellenére, hogy domináns teljesítményt nyújtottak az Old Traffordon, de sok idejük nincs a történet elemzésére, szerdán ugyanis a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája play-off visszavágója vár rájuk.

 

A remek formának örvendõ angol bekk szerint az elõttük álló találkozó ideális lehetõséget biztosít arra, hogy továbblépjenek a hétvégén történteken, a tét ugyanis nem kisebb, mint hogy bejutnak-e a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörébe.

 

"Ennek nem így kellett volna történnie, de már a nyakunkon van a következõ [Brugge elleni] mérkõzés, ez pedig szerintem csak jót tehet nekünk" - kezdte Shaw a MUTV-nek.

 

"Össze fogjuk kapni magunkat, és megnyerjük azt a mérkõzést."

 

"Szerintem ez a legjobb dolog most számunkra azt követõen, hogy két pontot elhullajtottunk. Nagyon fontos, hogy újabb mérkõzés vár ránk, de az még ennél is fontosabb, hogy megpróbáljuk megnyerni azt a találkozót."

 

"Biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar elkezdjük a gólokat is termelni. Igazán minõségi játékosaink vannak elöl, és csak idõ kérdése, hogy mikor talál be valamelyikük, amivel aztán újra szárnyalhatunk."

 

 

A válogatott védõt csalódottsággal töltötte el, hogy nem sikerült a gólok számában is megnyilvánulnia a Szarkák elleni elsõ félidei fölényüknek, de úgy érezte, hogy a Unitednek nincs szerencséje a kapu elõtt.

 

"Szerintem az elsõ 20 percben kialakított helyzetek tükrében, ha egyiket sikerül berúgnunk, akkor egészen más mérkõzés alakul a Newcastle ellen" - tette hozzá.

 

"Azt gondolom, hogy onnan nem lettek volna képesek visszajönni a mérkõzésbe, és nem is húzódtak volna vissza annyira, mint tették azt az utolsó 20-30 percben. Mindenki nagyon csalódott emiatt az öltözõben."

 

"Sok helyzetünk volt, de sajnos nem váltottuk gólra õket. A menedzser még azt is mondta a félidõben, talán ez volt a legjobb 20-30 percünk, amit tõlünk látott eddig."

 

"Természetesen a félidõ elõtti negyedórában kicsit visszaestünk, a Newcastle pedig felvette a tempót, ami több védekezésre késztetett minket. Ez egy olyan nap volt, ahol rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, csak be kellett volna fejezni õket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!