Ferdinand: Nincs szükségünk új játékosokra

Rio Ferdinand biztos abban, hogy a Manchester Unitednek van a legerõsebb kerete a Premier Leagueben a Manchester City költekezésének ellenére is.


A világoskékek néhány nappal ezelõtt szerzõdtették Edin Dzekot 27 millió fontért, de sajtóértesülések szerint Roberto Mancini további játékosokkal szeretné megerõsíteni egyesületét.

 


Ezzel szemben Sir Alex Ferguson csöndes januárt tudhat eddig maga mögött, de Rio Ferdinand szerint kétségtelen, hogy még mindig a Manchester United a legjobb és nem tart a városi riválistól.

 

„Ha szétnézek az öltözõben, elégedett vagyok azokkal a játékosokkal, akik jelenleg itt vannak, és biztos vagyok benne, hogy a menedzser is az” – mondta Ferdinand.


„Ha úgy látja, erõsíteni kell, elfogadom a döntését, de én nem látok problémát a keret bõségével kapcsolatban. Amikor mindenki egészséges, akkor mi vagyunk a legjobbak a ligában.”


„A középpályán ott van Carrick, Fletcher, Scholes, Anderson, Giggs, Nani, Valencia, Hargreaves. Bõvelkedünk a tehetséges játékosokban, az emberek mégis azt mondják: ’Nem elég bõ a keret’. Pedig már a jelenlegi játékosok közül is nehéz választani.”

 

ESPN


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!