Fellaini élvezi támadó szerepkörét

Fellaini elmondta, hogy nagyon élvezi támadó szerepkörét, melyet Louis van Gaal biztosít számára, a holland menedzser pedig megerõsítette, hogy szívesen látja a belga játékost ebben a szerepkörben.


A belga középpályás már az elõzõ szezon során is a támadó szekcióban kapott töbször helyet, melynek köszönhetõen 31 találkozón 7 gólt szerzett. Louis van Gaal pedig kijelentette, hogy továbbra is ebben a szerepkörben számol Fellainivel.

 

"Tud a 9-es és a 10-es pozíciójában is játszani, de, ha szükséges, akkor a 6-os és 8-as is fekszik neki" - mondta a holland mester a keddi Club Brugge elleni Bajnokok Ligája play-off mérkõzése sajtótájékoztatóján.

 

"Ebben az évben 9-es, vagy 10-es poszton számítok rá, hiszen a 6-os és 8-as posztokra elég játékosom van."

 

Louis van Gaal az MUTV-nek elmondta: "Vettünk játékosokat a középpályára és mostmár 9-es, vagy 10-es ként tekintek Marouane-re. Több gólt is szerzett nekünk az elõzõ szezonban ezeken a posztokon és nagyon jól mozog a támadó harmadban, amibõl profitálni tudunk."

 

Fellaini a következõket reagálta az elhangzottakra: "A múltban játszottam már a 9-es és 10-es pozíciójában. Ezzel kell segítenem a csapatomat. Ott fogok játszani. Nem az a fontos, hogy hol játszom, hanem az, hogy megnyerjük a mérkõzéseinket. Élvezem azt, hogy különbözõ posztokon szerepelhetek."

 

 

"Mindenki tudja, hogy mennyire nehéz volt az elsõ szezonom. De ez mostmár a múlt és nagyon várom, hogy újra pályán lehessek. Ismerem a csapattársakat, tudom, hogy mit vár tõlem a menedzser. Azon dolgozom, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsam és gólokat szerezzek."

 

Fellaini és társai kedden este a Club Brugge otthonában, a Jan Breydel stadionban edzettek. A lenti videóban pedig ezt láthatjuk.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!