Shaw: A korai gólszerzésre törekszünk

Luke Shaw úgy véli, hogy egy korai gól végleg eldöntheti az esti Bajnokok Ligáját érõ mérkõzést Belgiumban.


A Vörös Ördögök magabiztos elõnnyel várhatják az esti találkozót, hiszen Depay duplájával és Fellaini fejesével 3-1-re legyõzték belga ellenfelüket az Old Traffordon. A Brugge számára azonban reményt adhat Michael Carrick öngólja.

 

A második találkozó elõtt Luke Shaw a következõket mondta az MUTV-nek: "Egy teljesen új élmény vár sokunkra a találkozó után, de hasonlóban már volt részünk. Õk arra fognak koncentrálni, hogy gólokat szerezzenek ellenünk. Remélhetõleg tartani tudjuk õket és mi találunk be elõször, ami a lehetõ legkényelmesebb szituáció lenne számunkra."

 

Luke folytatta: "Fontos, hogy öszpontosítsunk hátul, hiszen, ha megnézzük az elõzõ mérkõzésünket, akkor hátul hibáztunk, melybõl öngól született. Szerencsére fordítani tudtunk. Ezúttal mi akarjuk megszerezni az elsõ gólt. A csoportkörbe akarunk kerülni mindannyian."

 

Shawnak a múltheti találkozó egyben a Bajnokok LIgája debütálást is jelentette az Old Traffordon. A védõ pedig minden egyes percét élvezte a találkozónak. "Csodálatos érzés volt, teljesen libabõrös lettem. Fiatal koromban sok BL meccset néztem és arról álmodoztam, hogy egyszer én is ott fogok játszani és hallhatom a pályáról a himnuszt."

 

"Nagyszerû tapasztalatokat szereztem és remélem, hogy még sok ilyen éjszakám lesz. Teljesen más élmény, hihetetlen hangulat. Belekóstoltam, emgszerettem és biztos vagyok benne, hogy még rengeteg ilyen éjszakát fogunk átélni az Old Traffordon."

 

Adnan Januzaj is bízik abban, hogy a United elvégzi a feladatát a Jan Breydel Stadionban szerda este, miután barátja, Marouane Fellaini fontos gólt szerzett az elõzõ találkozón. A fiatal játékos igyekszik támogatni csapattársát és lenyûgözõnek tartja a teljesítményét.

 

"Rendkívül fontos gól volt" - mondta Januzaj az MUTV-nek. "Ez nagyobb esélyt ad nekünk a Brugge ellen. Nyugodtan léphetünk pályára és megpróbálunk még gólokat szerezni. Felli nagyszerû játékos, ezt mindenki tudja. Sajnos a tavalyi szezon végén piros lapot kapott, de mostmár a bajnokságban is visszatérhet."

 

Adnan elmondta, hogy izgatott nagyon, mivel szülõhazájában léphet pályára. "MIndig jó érzés, ha haza térhetek. A családom Brüsszelben él és mindannyian eljönnek, hogy lássanak engem."

 

 

A United eddig négy mérkõzésen mindössze egy gólt kapott, azt az egyet pedig pont a Brugge ellen, Michael Carrick balszerencséjére. Shaw azon az estén az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a csapatból és elmondta, hogy Louis van Gaal rendszere mennyire nagyszerû.

 

"Sokkal nagyobb az önbizalmam, mint korábban volt. Nagyon keményen dolgozunk az edzéseken a védelem szilárdságán. A menedzser pedig szereti próbára tenni a csapatot. Az a feladatunk, hogy korlátozzuk az ellenfeleink lehetõségeit, valamint segítsük a támadóinkat. Ha bezártuk a hátsó ajtókat, akkor mehetünk elõre és megpróbálhatunk gólokat szerezni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!