Rooney a mérkõzés legjobbja

A Club Brugge elleni mesterhármasának köszönhetõen nem meglepetés, hogy Wayne Rooney lett a mérkõzés legjobbja a United szokásos Twitter szavazásán.


A kapitány szerda este visszatért Belgiumban és mesterhármasának köszönhetõen immár 35 találatot jegyez az európai porondon. Rooney-t csupán három találat választja el a United legjobbjától, Ruud van Nistelrooytól, aki 38 találatig jutott impozáns pályafutása során az Old Traffordon.

 

Wayne a szavazatok 80%-át szerezte meg a Twitterezõktõl, a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón pedig Louis van Gaal arról beszélt, hogy játékosa válaszolt a kritikusoknak.

 

"Mindig is hittem benne, amire egy játékosnak szüksége is van. Úgy gondolom, hogy Wayne nagyon erõs mentálisan és az õ szintjén tudni kell visszatérni. Ezt bizonyította is az este folyamán. Ez egy hosszú út lesz számára és a csapat számára is, de természetesen nagyon örülök a gyõzelemnek."

 

Ander Herrera is gólt szerzett a Brugge otthonában és összesítésben a második helyet szerezte meg a szavazáson. A spanyol változó teljesítményt mutatott a két félidõben, de a második játékrészben egyértelmûen láthattuk, hogy mire is képes a megfelelõ pozícióban.

 

 

"Nem kezdte túl jól a mérkõzést" - mondta Van Gaal. "Több labdát is elveszített és egy sárga lapot is kapott. Abban a pillanatban le akartam cserélni. Aztán azonban láttam, hogy magára talál a 6-os pozíciójában és jól játszott, majd a 10-es helyén pedig egészen kiváló teljesítményt nyújtott. Nagyon örülök neki."

 

A szavazás harmadik helyén Memphis Depay végzett, aki gólpasszt adott Wayne Rooney elsõ találatánál.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!