Herrera magabiztos: A United jó úton halad

A United fiatal sztárja, Ander Herrera úgy véli, hogy ez a 4:0-ás idegenbeli gyõzelem (és a 7:1-es összesítés) a Brugge ellen magabiztosságot ad majd a csapatnak ahhoz, hogy ezen a felfelé vezetõ úton haladjanak tovább, mind Angliában, mind Európában.


Az otthoni találkozón elég nehezen jöttek a gólok, ehhez képest a visszavágón négyet is sikerült szerezni, köszönhetõen Wayne Rooney mesterhármasának és Herrera találatának. A spanyol fiú úgy érzi, hogy ez volt az a gyõzelem, amely pozitív hatással lesz a csapat további menetelésére.

 

Herrera a MUTV-nek nyilatkozott: „Úgy gondolom, hogy helyes úton járunk. Nem adtunk sok esélyt az ellenfélnek és kihasználtuk a helyzeteinket. Ez az, amit továbbra is tennünk kell. Még fejlõdnünk kell, de ez csakis lépésrõl lépésre történhet meg. Alig várom.“

 

 

A Vörös Ördögök 26 éves játékosa szintén Rooney-t dicsérte, azt mondja ebben a szezonban kulcsfontosságú szerep jut a kapitánynak.

 

„Wayne, a kapitány egy igazi vezér. A mi vezetõnk. Amikor õ betalál, minden könnyebben megy. Azonban Rooney csapatjátékos. Mindig, minden körülmények között a csapatra gondol. A csapatot mindig maga elé helyezi. Nagyon felnézünk rá.“

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!