Januzaj sérülés miatt kihagyja a Swansea elleni mérkõzést

Louis van Gaal elárulta, hogy Adnan Januzaj sérülés miatt kénytelen kihagyni a vasárnapi, Swansea elleni mérkõzést.


Pozitív fejlemény a Unitednek, hogy Marcos Rojo csütörtökön 60 percet játszott az U21-es csapatban. Az Aon Training Complex pályáján került sor erre a zárt mérkõzésre az Ajax csapata ellen, mely találkozót egyébként meg is nyertek a Vörös Ördögök.

 

 

A fõnök nyilatkozott az MUTV-nek: "Nyertünk 2-1-re és nagyon jó meccs volt. Sok játékos 90 percet játszhatott, ami fontos a fejlõdésük szempontjából és azért, hogy felnõjenek a felnõtt csapathoz. Több, mint hat játékos játszotta végig a találkozót, akik már a felnõtt csapatban is szerepeltek. Illetve Rojo is játszott 60 percet, ezért ez a meccs nagyon fontos volt."

 

"Nagyon jó lehetõség volt ez a játékosaimnak. Nagy hatással volt rájuk, hiszen ezeken a meccseken szokni tudják a 90 perces játékidõt, a 90 perc folyamatos pörgést. Az elsõ gólt Sean Goss szerezte, aki egyébként szintén ott volt velünk Amerikában, a második gólt pedig James Wilson lõtte."

 

 

Van Gaalt megkérdezték a sérülésekrõl is: "Sajnos Adnan Januzaj megsérült, ezért nincs benne a Swansea elleni meccs keretében."

 

 

A Club Brugge elleni meccsen Januzaj helyén Ander Herrera játszott a csatár mögötti pozícióban. A spanyol remekül segítette Wayne Rooney munkáját, illetve késõbb gólt is sikerült szereznie. A Jan Breydel Stadionban tehát megszülettek Wayne és Ander idei elsõ góljai.

 

 

Arra a kérdésre, hogy mit gondol Herrera teljesítményérõl, Van Gaal a következõket mondta: "Az idei szezont úgy kezdtük, hogy Herrera csereként volt jelen. A fejemben volt egy elméleti rendszer, miszerint 10-es pozícióban kellene szerepeltetnem Andert. A Brugge ellen nagyon jól sikerült ez az elképzelésem, bár a második félidõben határozottan jobban ment neki. De mintha a második részben könnyebben ment volna a játék az egész csapatnak."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!