Blind: Nem unalmas a játékunk

Daley Blind elutasította azon vélekedéseket, melyek szerint a Manchester United unalmas játékot játszik, és leszögezte, csapata hamarosan sokkal jobban ki fogja használni helyzeteit.


A Vörös Ördögök szerda este 4-0-ra gyûrték le a Club Brugge gárdáját és 7-1-es összesítéssel jutottak be a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

 

A Premier League-ben azonban teljesen más arcot mutat a manchesteri csapat, hiszen csak két gólt - egy öngólt Kyle Walker, és egy megpattanó lövés után szerzett találatot Adnan Januzaj révén - termelt három találkozón. A gárda szeretne javítani ezen vasárnap, amikor a Swansea City otthonába látogat.

 

Ám a kevés lõtt gól mellett ott egy igen lenyûgözõ statisztikai adat is, a United ugyanis az idei szezonban lejátszott öt meccse során négyszer gólt sem kapott. Blind úgy érzi, mindez annak a kompakt játéknak köszönhetõ, amit Louis van Gaal hozott a csapathoz.

 

 

"Nagyon tömör védelemmel játszunk most, ez olyan valami, amit Van Gaal akart" - nyilatkozta a védõ a Soccer Saturday-nek. "Az egyik erõssége az, hogy mindig jól védekezünk, valamint mindig jól feltérképezi az ellenfeleket is."

 

"Soha nem ér meglepetés minket, mert mindig jól felkészül a másik gárdából."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!