Regan Poole a Unitedé

A Manchester United az átigazolási idõszak végén szerzõdtette Regan Poole-t a Newport Countytól, nem ismertetett összeg ellenében.


A 17 éves játékos sikeres próbajátékot tudhat maga mögött az Aon Training Complexben, és számos klub érdeklõdését felkeltette.

 

Miután átesett a kötelezõ orvosi vizsgálaton, növelheti Paul McGuinness variációs lehetõségeit az akadémiai csapatnál, miután Axel Tuanzebe és RoShaun Williams valószínûleg az U21-es, és az Ifjúsági Bajnokok Ligájában érdekelt csapatban kapnak majd lehetõséget.

 

 

Poole a walesi U17-es válogatottban is szerepel, tavaly pedig õ lett a Newport valaha volt legfiatalabb játékosa, aki tétmérkõzésen bemutatkozhatott a felnõtt csapatban.

 

"Az elmúlt néhány napban elég sok klub mutatott érdeklõdést Regan iránt, de amint megjelent a képben a Manchester United, egyértelmûvé vált az átigazolás végkimenetele" - mondta Terry Butcher a walesi klub hivatalos oldalának.

 

"Minden fiú álma az, hogy a Manchester Unitedben játszhasson, ez pedig egy csodálatos lehetõség számára, hogy egy fantasztikus klubnál fejlõdhessen. Nem számít mely országban, vagy a világ mely pontján vagy, ha a Manchester United hív, arra válaszolnod kell."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!