Ferguson nem bánja keménykezûségét

Sir Alex Ferguson kijelentette, nincs benne megbánás azt illetõen, hogy szorosan fogta a gyeplõt, ami menedzsmentjét illeti, még ha ez bajnoki címekbe is került a Manchester Unitednek.


Ferguson az Old Traffordon eltöltött 27 éve során 13 bajnoki címet szerzett a Vörös Ördögökkel, mielõtt a 2012/2013-as szezon végén visszavonult volna.

 

Azonban hiszi, ha nem él a kemény fegyelmezés eszközével csapatánál, akár több címet is gyûjthetett volna irányítása alatt a Manchester United.

 

Hogy csak a legnagyobb neveket említsük, David Beckham, Roy Keane, Jaap Stam és Ruud van Nistelrooy is összeakasztotta a bajszát a skót menedzserrrel, amelybõl mindig a játékosok jöttek ki vesztesen.

 

 

"Az emberek számos lehetõséget nyújtanak a menedzsernek, hogy keményen fogja a gyeplõt, úgyhogy a legjobb, ha kiválasztod a megfelelõ pillanatot" - írja Ferguson szeptember 22-én megjelenõ Leading címû új könyvében.

 

"Nem kell ahhoz olyan gyakran büntetést kirónod, hogy mindenkihez eljusson az üzeneted."

 

"Én a fegyelmet mindenek felé helyezem, ez pedig elképzelhetõ, hogy több bajnoki címünkbe is került."

 

"De ha újraélhetném a dolgokat, akkor is pontosan ugyanígy tennék, mert a fegyelemnek mindennél fontosabbnak kell lennie."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!