Herrera: Idén nem lehet kifogás!

Ander Herrera úgy gondolja, hogy ebben a szezonban a Unitednek nem lehet semmiféle mentsége és semmilyen kifogása. Illetve, hogy a közelgõ Liverpool elleni mérkõzés az idei kiírás egyik legnagyobb mérkõzése lesz.


A spanyol játékos az utolsó két mérkõzésen kezdõként szerepelt a csapatban. A Bajnokok Ligája selejtezõn gólt is szerzett a Club Brugge csapata ellen. Az utolsó, Swansea elleni meccsen azonban kikaptak, így újra nagyobb sebességbe kell kapcsolnia a csapatnak, ha nem ismét a tavalyi negyedik helyezésre pályáznak.

 

Ebben a hónapban az Inside United keretén belüli interjú során nyilatkozott a 26 éves sztár. Az interjúban elmondta ambícióit a 2015/16-os idénnyel kapcsolatban, melyben egyébként Juan Mata, nagyon közeli barátja is részt vett.

 

 

„A tavalyi szezonban ismerkedtünk az új dolgokkal, az alkalmazottakkal a csapatnál. Idén azonban, ez sem és semmi más sem lehet mentség. Mindenért keményen meg kell küzdenünk.“

 

 

„A cél az lesz, hogy minden meccset megnyerjünk. Mindig gyõzni szeretnénk. Amikor látom, hogy sok millió ember áll mögöttünk, nekünk szurkolnak, õszintén szeretnek minket, arra gondolok, hogy nem lehetünk negyedikek. Többet érdemelnek.“

 

„Nagyon izgalmas szezon lesz ez, küzdeni fogunk, ahogy csak bírunk.“

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!