Young boldog tegnapi teljesítménye után

Ashley Young örült annak, hogy a padról beállva kulcsszerepet játszott abban, hogy a Manchester United 3-1-re legyõzte a Liverpoolt.


A szélsõ a találkozó szünetében állt be és azonnal hatással volt csapatára, õ harcolta ki azt a szabadrúgást, ami után Daley Blind megszerezte a Vörös Ördögök vezetõ gólját, valamint nagyon sokat tett azért, hogy a gyenge elsõ játékrészt követõen feljavult a manchesteriek játéka.

 

Blind után Ander Herrera tizenegyesbõl volt eredményes, majd Christian Benteke ollózós gólját követõen Anthony Martial álomszerû bemutatkozása hozta lázba a közönséget, miután a fiatal csatár szólóját követõen betalált az ellenfél kapujába.

 

"A fõnök mondta nekem, hogy beállok a szünetben. Nem adott sok utasítást, de tudtam, mit kell tennem" - magyarázta Young a ManUtd.com-nak.

 

"Szélsõként meg akarod kapni a labdát, felfutni a szélsõ védõvel együtt, hogy beadással helyzeteket alakíts ki. És amikor Felli [Marouane Fellaini] ott van a csapatban, a hosszún, akkor rá tudod ívelni a labdát, mert tudod, hogy úgyis megnyeri a fejpárbajt."

 

"Az elsõ játékrész nehézre sikeredett, a Liverpool leginkább védekezett. Sokat volt nálunk a labda, de tudtuk, hogy a második félidõre úgy kell kifutnunk, hogy több helyzetet kell kialakítanunk. Miután a lehetõ leggyorsabban megszereztük az elsõ gólt, onnantól nem néztünk visszafele."

 

"Nagyon örülünk, hogy a Swansea elleni kudarc után sikerült felállnunk és megszerezni a három pontot, ráadásul a legjobb érzés mindezt az Old Traffordon megtenni riválisunk ellen."

 

Young a védelmet dicsérte, amely ismét remekelt és Brendan Rodgers csapatának támadásait könnyedén kezelte, bár Benteke ollózásánál nem sokat tudott tenni.

 

"A Swansea ellen találkozót megelõzõen nem kaptunk gólt. Benteke gólja olyan volt, aminél csak felemelheted a kezed és azt mondatod, hogy kiváló befejezés volt, ám a védelem végig fantasztikusan szilárd volt, és ha trófeákat akarsz nyerni, ahhoz ez kell."

 

 

Nagyon jól jött a gyõzelem a United számára, hiszen kedden a PSV ellen BL-meccset játszik a csapat. Mindenki nagyon várja már az összecsapást, ám senki nem várja jobban ezt, mint Memphis Depay, aki korábbi klubja ellen léphet pályára.

 

"Örülünk, hogy visszatértünk a Bajnokok Ligájába" - folytatta Ash. "Nagyon várjuk a keddi meccset, ám nem lesz könnyû - tudjuk, hogy valami mást várhatunk a PSV-tõl."

 

"Jó dolog lesz Memphis számára a visszatérés. Fiatal, bár tapasztalt, kezelni fogja a helyzetet, mint ahogy mindenki más."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!