Herrera: Szurkolónak érzem magam

Ander Herrera elmondása szerint a Manchester United szeretné az õket idegenbe elkísérõ szurkolókat pozitív eredménnyel megajándékozni a PSV Eindhoven ellen a Bajnokok Ligája B-csoportjában.


A spanyol középpályás eredményes volt a Club Brugge elleni sikeres play-off visszavágó alkalmával, amellyel kivívták, hogy a Vörös Ördögök egy év után újra a legrangosabb európai kupasorozatban szerepelhetnek, mindezt pedig az õket Belgiumban is támogató szurkolóik elõtt ünnepelték meg. Miután kiharcolta, majd értékesítette is büntetõjét a Liverpool ellen 3-1-re megnyert hétvégi rangadón, Herrera szeretné fenntartani a csapat háza táján tapasztalható jó hangulatot.

 

Mindezt az ellen a PSV ellen tehetnék meg, amely az elsõ kalapból került a csoportkörbe, így Louis van Gaal legénysége erõteljes felütéssel kezdhetné meg az idei kupaszezont, ha jó eredményt érnének el a Philips Stadionban.

 

Amikor arról kérdezték Herrerát, Brugge-ben miért szaladt a vendég szurkolótáborig gólját követõen, a MUTV-nek így felelt:

"Én is szurkolónak éreztem magamat. Szerintem körbeutazzák velünk a világot, rengeteget pénzt, és idõt áldoznak ránk. Úgyhogy szerintem megérdemlik az ilyen dolgokat. Õk a csapatunk részei, és mindezt azért tettem, mert ez olyan volt, mintha 'köszönetet mondanék' nekik. Szerintem õk is hálásak voltak ezért cserébe."

 

 

"Idegenben kell bizonyítanunk a tavalyi holland bajnok, a PSV Eindhoven ellen, úgyhogy nem lesz könnyû dolgunk."

 

"Az igaz, hogy elveszítették legjobb játékosukat - mert már Memphis velünk van - de szerintem a holland csapatok mindig megakarják játszani a labdát és támadni."

 

"Támadó szellemû csapatok, úgyhogy tudjuk, hogy nem fognak ránk várni. Azt hiszem, hogy nekünk fognak ugrani, de készen állunk. Ebbõl a szempontból hasonlóak lesznek, mint a Brugge, de mi vagyunk a Manchester United. Bennünk kell lennie annak a vágynak, hogy elsõk legyünk a Bajnokok Ligája csoportkörében."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!