Moreno sajnálja Shaw elleni becsúszását

Hector Moreno kijelentette, Luke Shaw jobb lábában kettõs lábtörést eredményezõ becsúszása 'baleset' volt, és 'nagyon sajnálja' a Manchester United védõjét.


A Vörös Ördögök idei elsõ Bajnokok Ligája csoportmérkõzése csak 15 perce tartott, amikor a PSV Eindhoven védõjének becsúszása kettõs lábtörést eredményezett Luke Shawnál.

 

Elõfordulhat, hogy Shaw ebben a szezon már nem játszhat, amely nagyon rossz hírként érheti Roy Hodgsont is, a jövõ nyári, Franciaországban megrendezendõ Európa-bajnokságot megelõzõen.

 

Moreno szintén szenvedett lábtörtést pályafutása során, még a 2014-es brazíliai világbajnokságon, amikor Mexikó éppen azzal a Hollandiával játszott, amelyet akkor szövetségi-kapitányként az a Louis van Gaal irányított, aki most a United kispadjáról kellett hogy végignézze játékosa lemészárlását.

 

A holland menedzser érthetõ módon bosszús volt a mexikói belépõje okán, azonban Moreno elmondása szerint egyáltalán nem volt a célja, hogy sérülést okozzon.

 

"Nem tudom mi történt, nem emlékszem. Csak nagyon rosszul éreztem magamat, hogy egy ilyen baleset részese voltam. Nagyon sajnálom" - kezdte.

 

 

"A labdát játszottam meg, de egy ilyen szituációban nem foglalkozik az ember azzal, hogy szabálytalankodik-e. Együttérzek vele és a családjával."

 

"Nem tudom mennyire súlyos az állapota. Magam is voltam hasonló helyzetben a tavalyi világbajnokságon, így tudom mennyire rossz."

 

"Nehéz megmondani mi is történt. Most csak abban reménykedem, hogy minél elõbb felépül."

 

Moreno az esetet követõen csapata egyenlítõgólját szerezte még az elsõ félidõben, majd a PSV Eindhoven 2-1-re meg is nyerte az összecsapást.

 

UPDATE:

 

Az alábbiakban a Manchester United hivatalos honlapján megjelent közleményt olvashatjátok Shaw kapcsán.

 

"Luke Shaw kedden este mûtéti beavatkozáson esett át, és az eindhoveni kórházban marad, hogy folytassa korai lábadozását.

 

A Manchester United hálás a nagyszerû ápolásért, és szeretne mindenkinek köszönetet mondani, aki támogatásáról biztosító üzenetet küldött.

 

Az ügyben késõbb további információk várhatóak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!