Nistelrooy: Örülök, hogy több honfitársam is a Unitednél van

A Vörös Ördögök egykori játékosa, Ruud van Nistelrooy örömmel látja, hogy a Manchester Unitednél egyre több holland tevékenykedik.


Az ex-United csatár 39 éves és jelenleg a PSV Eindhoven ifjúsági akadémiáján dolgozik, így az MUTV-nek lehetõsége nyílt, hogy a csapat egykori kiválóságával egy interjút készíthessen a United keddi Bajnokok Ligája találkozójának apropóján.

 

Van Nistelrooy folyamatosan nyomon követi, miként alakul egykori csapatának sorsa és örömmel látja, hogy a csapaton belül Louis van Gaal, Memphis Depay és Daley Blind által egyre növekszik a holland befolyás.

 

"Ez nagyszerû" - válaszolta arra a kérdésre, hogy mit szól, hogy egyre több honfitársa játszik a Manchester Unitedben.

 

"Boldog vagyok, hogy egy olyan nagyszerû klubban, mint a Manchester United hollandok játszanak és holland az edzõ is. Ez nagyon jó a holland labdarúgás számára is."

 

"Természetesen számomra lehetetlen volna, hogy ne kövessem egykori klubomat. Mióta eljöttem onnan szemmel tartom az eseményeket. Különösen nagy figyelmet fordítok rájuk, mivel visszakerültek a Bajnokok Ligájába és jól kezdték a bajnokságot is."

 

"Csodálatos gyõzelmet arattak a Liverpool ellen. Láttam Anthony Martial gólját. Memphis és Daley pedig mindketten színt visznek a csapat játékába, ami szükséges lesz a sikeres szezonhoz. Remélhetõleg csapat szinten is egyre jobbak lesznek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!