Shaw a visszatérés útján

A Manchester United védõje, Luke Shaw friss információkat osztott meg kettõs lábtörése utáni rehabilitációját illetõen, egy pozitív fotót posztolva saját Instagram-profilján.


A 19 éves angol válogatott védõ még a múlt heti, PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen szenvedett kettõs lábtörést jobb lábában, amelyet követõen két sürgõs operáción is átesett, így a szezon nagy részében nem számíthat majd rá Louis van Gaal.

 

Egyértelmûen csalódást keltõ információk ezek, tekintve Shaw remek szezonkezdését, azonban õ mindvégig bizakodó maradt, és egy biztató fotót töltött fel Instagramjára az alábbi üzenettel:

"Hosszú út áll még elõttem, de nagyon boldog vagyok, hogy végre újra súlyt helyezhetek a lábamra!"

 

Long road ahead but so happy to be able to put weight on my leg again! 😄 #MUFC

Luke Shaw (@lukeshaw23) által közzétett fénykép, 2015. Szept 26., 14:02 PDT

 

Van Gaal pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, meglátogatta Shawt, hogy érdeklõdjön hogyléte felõl, a menedzser pedig boldogan számolt be róla, hogy védõje remek hangulatban van, amely hatalmas pozitívum az elõtte álló rehabilitációs hónapok okán.

 

"Shaw legalább hat hónapot kénytelen lesz kihagyni, és nagyban függ a visszatérése a rehabilitáció sikerességétõl" - mondta Van Gaal.

 

"Minden eshetõségre fel kell készülni, amely egy rehabilitáció során elõfordulhat. Ez hat hónap, de általában több szokott kelleni ahhoz, hogy valaki újra fitt legyen. Nagyon nehéz lesz, és õ is tudja, hogy hosszú út áll elõtte."

 

"A legfontosabb dolog, hogy mentálisan nagyon erõs, és egyelõre ennyi, ami segíthet neki, bár azt fantasztikus volt látni, hogy mennyire következetesen végzi a munkáját a rehabilitációban, amely egyébként nem könnyû dolog. Emellett még csak 19 éves, és ez is nehezíti a dolgot, de tegnap láthattam, mennyire erõs. Ez fantasztikus."

 

Ashley Young szintén megnyilatkozott Shaw mentális állapotáról, és azt is elmondta, az Aon Training Complexben pedig már mindenki nagyon várja, hogy támogathassa visszatérésében.

 

"A történtek után minden nap pozitív, és reménykedõ volt, amin szerintem az edzõi stáb, és a játékosok nagy része is meglepõdött horrorisztikus sérülését követõen, és ha visszatérhet az edzõközpontba, mindenki ott lesz mellette."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!