Young: Érmeket akarunk nyerni!

Ashley Young elárulta, a United játékosai mindenképpen érmet szeretnének szerezni ebben a szezonban, és minden erejükkel azon lesznek, hogy ez az érem aranyból legyen.


A Vörös Ördögök a City szombati 4-1-es veresége után álltak a tabella élére a Sunderland felett aratott 3-0-s sikerüknek köszönhetõen, így 7 fordulót követõen vezetik a bajnokságot.

 

Sokan úgy gondolják, hogy a United még mindig egy átmeneti fázisban van, Louis van Gaal is csak második szezonját kezdi meg az Old Traffordon, de mind a holland tréner, mind a játékosok szeretnék letenni névjegyüket idén és minden trófeáért harcban lenni a legvégén.

 

 

"Úgy vágtunk neki a szezonnak, hogy szeretnénk idén elhódítani a bajnoki címet. Egy ekkora klub, mint mi vagyunk, minden trófeáért harcban kell legyen: a bajnoki cím, a BL, és a két hazai kupasorozat. Szeretnénk visszatérni a gyõztesek útjára és ismét érmeket szerezni."

 

"Eddig jól teljesítettünk idén a bajnokságban, de hosszú még az út, úgyhogy mindig csak a következõ meccsre kell koncentrálni."

 

Young a padról beállva készítette elõ Juan Mata gólját a hétvégén, hét közben pedig bal hátvédet kellett játszania a sérült Luke Shaw helyén. A 30 éves játékos megmutatta, hogy erre is képes, és elmondta, készen áll bárhol játszani, ahol szükség van rá.

 

"Sokoldalú játékos vagyok, aki tud védekezni is. Hét közben hátul játszottam a kupameccsen, ha a menedzser ott számít rám, akkor ott fogok játszani és 110%-ot beleadni."

 

"Otthonosan érzem magam a balhátvéd szerepében és szárnyhátvédként is. Ez más játékstílust követel meg, mint amikor szélsõ vagyok, itt a védekezõ feladatok az elsõdlegesek, de szerintem képes vagyok játszani ebben a szerepkörben is. Ahogy mondtam, bárhol is számít rám a menedzser, ott megteszek minden tõlem telhetõt."

 

Young beszélt arról is, hogy mindenki kapcsolatban van Shaw-val, aki szörnyû sérülése ellenére is pozitív hozzáállással bír. A fiatal bekk a gyógyulás útján jár, de nem feledkezik meg támogatni csapattársait a pályán kívülrõl.

 

"Mindenki kapcsolatban áll vele. Személy szerint én kevesebbet beszéltem vele, de a menedzser szerint nagyon pozitív a hozzáállása. Fontos, hogy ez így is maradjon, hiszen hosszú út áll elõtte, de egy kitûnõ orvosi stáb figyel rá, akik pontosan tisztában vannak azzal, mire van szüksége a felépüléshez."

 

"Még aznap is, amikor megtörtént a baj, pozitív tudott lenni, ami szerintem meglepte a legtöbb játékost és a személyzetet, hiszen egy horrorisztikus sérülésen van túl. Amikor pedig majd visszatérhet a pályára és újra edzésbe állhat, mi mind ott leszünk mögötte" – zárta nyilatkozatát az angol játékos.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!