Smalling örül gyõztesgóljának

Chris Smalling határtalan örömének adott hangot, hogy õ szerezhette a Manchester United gyõztesgólját a szerda esti, Wolfsburg ellen 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen.


A védõ a második félidõben Juan Mata hanyag eleganciával adott passza után egyszer csak a tizenhatoson belül találta magát, ahol becsúszva szerzett gólt, így a Vörös Ördögök Daniel Caligiuri korai gólját, illetve Juan Mata tizenegyesbõl történõ egyenlítését követõen megszerezték a vezetést, és ezzel együtt a gyõzelmet is az Old Traffordon.

 

"Nagyszerû érzés volt, Juan esetében pedig soha nem tudhatja az ember, hogy éppen mit fog csinálni, milyen trükköt húz elõ a zsebébõl; ugyanezt csinálja mindennap az edzéseken is. Kockáztatni kell" - kezdte Smalling a MUTV-nek.

 

 

A Manchester United elsõ, B-csoportban aratott gyõzelmének öröme mellett - miután a csapat az elsõ fordulóban 2-1-re kikapott idegenben a PSV Eindhoventõl - Smalling azonnal rámutatott azokra a területekre, ahol fejlõdniük kell, miután a hazaiknak kemény nyomást kellett kiállniuk a mérkõzés végén a Wolfsburggal szemben.

 

"Szerintem magunknak tettük nehézzé, az utolsó tíz percre pedig valószínûleg jobban meg kellene tanulnunk kézben tartani a mérkõzések folyását" - tette hozzá.

 

"Ha behúzódsz jobban a kapud elé, az felkérés az ellenfélnek a támadásra. Kitartottunk és megérdemeltük a három pontot. Memphis és Mata révén voltak nagy helyzeteink, amik eldönthették volna a mérkõzést, de ezt követõen is támadtunk tovább."

 

Az újra egészséges Phil Jones válototta csereként a második félidõben Bastian Schweinsteigert, a figyelem középpontjában pedig most már a hétvégi, Arsenal elleni idegenbeli rangadó áll, amely kapcsán Smalling örül, hogy válogatottbeli csapattársára újra teljes értékû játékosként számíthatnak majd.

 

"Nagyszerû látni, hogy visszatérhetett, Paddy [McNair] pedig ott lehetett a kispadon. Jó tudni, hogy szám szerint is megvagyunk, mert a következõ hónap kulcsfontosságú lesz a szezonunk szempontjából; kõkemény idegenbeli mérkõzések várnak ránk." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!