Gabriel Obertan életének elsõ alkalmai

A villámléptû francia szélsõ, Gabriel Obertan beavat minket magánélete elsõ alkalmaiba - amelybõl kiderül, hogy jobban félt elsõ napján az iskolában, mint amikor a Unitedhez került!


Elsõ futballmeccs amin részt vett

Párizsban volt. A Paris Saint Germain játszott a Metz ellen a francia bajnokságban. A PSG nyert 2-0-ra, és Anelka akkor még ott játszott. Amikor elõször kiléptem a lelátóra, teljesen lenyûgözött az a hangzavar, és a hangulat, ami ott uralkodott. Imádtam a futballt akkoriban, de amikor elõször beléptem a stadion kapuján, rögtön az az érzés fogott el: ez az, amit csinálni akarok, futballista akarok lenni.

 

Elsõ nap az iskolában

Nagyon ideges voltam. Az egészbõl csak arra emlékszem, hogy megpróbálom cipelni a hihetetlenül nehéz hátitáskámat.

 

Elsõ nyaralás

Kisgyerekként szinte minden nyáron Spanyolországba mentem nyaralni, egy Madrid melletti kis helyre hónapokra. Nagyszerû volt.

 

Elsõ háziállat

Igazából soha nem volt semmilyen háziállatom. Nem hiszem, hogy a családomból bárki is szeretné az állatokat.

 

 

 

Az elsõ pár igazi futballcipõ

Igen, emlékszem rájuk. Umbro márkájúak voltak, tiszta feketék, fehér logóval.

 

Elsõ autó

BMW! Tudom, elsõ autónak nagyon nem rossz. Az 1-es széria egyik modellje volt, szóval kisebb autó volt. Nagyon, de nagyon jó autó volt.

 

 

Elsõ élõ show

Néhány héttel ezelõtt volt. Rick Ross-t, egy rappert mentem megnézni Manchesterbe. Ez volt az elsõ ilyenem. Láttam már ezelõtt humoristákat élõben, de amíg nem jöttem Manchesterbe, nem voltam igazi élõ shown.

 

Elsõ hõs

Fiatalabb koromban Rivaldo és Thierry Henry voltak. Láttam Henryt a válogatottban, és amikor Angliában játszott. Rengeteg gólt szerzett, igazi megtestesítõje volt a modern támadójátékosnak. Mindig megpróbáltam néhány mozdulatot átvenni a játékából. Csakúgy, mint én, Henry is szélsõként kezdte. Ezt követõen vált csak csatárrá, mert imádott gólokat szerezni. Én is szeretnék több gólt lõni, és sokkal hatékonyabb lenni a kapu elõtt.

 

Elsõ öltöny

Ehhez egészen a franciaországi idõkbe kell visszamenni, amikor a Clairefontaine akadémiára jártam, és a Karácsonyi vacsorához öltönyt kellett felhúznunk.

 

 

Elsõ nap a Unitednél

Nagyon le voltam nyûgözve. Alapvetõen nyugodt voltam, de teljesen felizgatott, hogy találkozhatok Scholesyvel és Giggsyvel. Furcsa volt, de úgy éreztem, mintha már elõtte is itt játszottam volna. Nagyon jó érzés volt, és mindenki nagyon kedvesen fogadott.

 


Inside United

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!