Ferguson és Nistelrooy: Szent a béke

A Manchester United legendája, Ruud van Nistelrooy felfedte, hogy hosszú idõ után elásták a csatabárdot Sir Alex Fergusonnal.


A holland csatár, aki lenyûgözõen hatékony volt és 150 gólt termelt 5 Premier League szezonja alatt, azért távozott az Old Traffordról, mert megromlott a viszonya a skót mesterrel. Nistelrooy azonban szerette volna elmondani Fergusonnak, hogy bánja, amiért olyan körülmények között távozott, amilyenek között tette.


A játékos hibásnak érezte magát a helyzet elmérgesedésében, amely még akkor kezdõdött, amikor Cristiano Ronaldoval egymásnak ugrottak egy edzésen, és akkor csúcsosodott ki, amikor Ferguson nem válogatta be õt a 2006-os Ligakupa döntõjébe nevezett keretbe.

 

Sir Alex elfogadta a bocsánatkérést, de a békülésben Van Nistelrooy feleségének is elévülhetetlen érdemei vannak.

 


„Régóta nyomta már a lelkem ez a dolog, és átbeszéltem a feleségemmel” – mondta az egykori Manchester United játékos a Guardinnak.


„Minden évben két vagy három alkalommal eszembe jutottak a történtek, és mindig nagyon elszégyelltem magam azért, amit Fergusonnal csináltam. Tenni akartam ez ellen valamit. Ekkor a feleségem azt javasolta, hogy írjak egy sms-t neki, hogy hajlandó lenne-e megbeszélni velem a dolgokat.”


„Így is tettem, írtam egy üzenetet, amiben megkérdeztem, hogy felhívhatnám-e valamikor. Azt válaszolta, hogy igen, és mondott egy idõpontot, hogy mikor tudom elérni.”


„Felhívtam hát, és elmondtam neki, hogy szeretnék bocsánatot kérni a történtekért. Azt válaszolta, hogy: ’Rendben, nagyra értékelem ezt, felejtsük el a történteket’. Nagyszerû volt ezt hallani.”


„Ha legközelebb találkozok Fergusonnal, amit nagyon remélek, hogy be fog következni, akkor megölelem õt és szent lesz a béke.” – fejezte be történetét Van Nistelrooy.
 

Sport.co.uk


Sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!