Herrera válogatottbeli szereplésrõl álmodik

A Manchester United középpályása, Ander Herrera arról álmodik, hogy tagja legyen a spanyol nemzeti válogatottnak és résztvevõje legyen a jövõ évi Európa bajnokság döntõjének.


A 26 éves játékost jelenleg sérülés hátráltatja, ám nagyon szeretne bizonyítani és csatlakozni csapattársaihoz, Matához és De Geához a Vicente del Bosque által irányított spanyol válogatotthoz, akik pénteki 4-0-ás sikerükkel Luxemburg ellen biztosították részvételüket a 2016-os Európa bajnokságon. Herrera már képviselte hazáját az Olimpián és úgy gondolja, amennyiben jól teljesít a Premier Leagueben úgy minden esélye megvan arra, hogy õt is meghívják a válogatottba.

 

"Természetesen errõl álmodom" - mondta Ander az MUTV-nek. "Miután megérkezel a Manchester Unitedhez, akkor a világ egyik legnagyobb és legjobb klubjában játszol, ahol fantasztikusak a szurkolók és rengetegen követik világszerte a csapatot. Számomra a következõ lépés a válogatott."

 

"Úgy gondolom, hogy az elõzõ szezon remekül alakult számomra. A szurkolók és a menedzser is elégedett volt velem. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy tudok jól és rosszul is játszani, de mindig a legjobb tudásomat igyekszem nyújtani. Úgy gondolom, hogy jó úton haladok ahhoz, hogy bekerüljek a nemzeti csapatba. Ez a következõ lépés."

 

"Tisztában vagyok azzal, hogy jelenleg talán Spanyolországnak van a legerõsebb középpályája, de azt hiszem, hogy képes vagyok hozni a szintet. Harcolni fogok érte. Tavaly is ezt tettem és ez idén sincs másképp. Hiszem, hogy képes vagyok a minõségi játékra, ami ehhez szükséges."

 

 

"Azt hiszem, hogy készen állok segíteni a csapatom és a játékostársaimat is. Készen vagyok arra, hogy játszam, bárhol is számít rám a menedzser. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a megfelelõ dolgokat fogom tenni ahhoz, hogy bekerüljek a válogatottba is, a döntés azonban természetesen a szövetségi kapitány kezében van."

 

"Természetesen tudom, hogy ez az álmom nagyon nagy és nehéz lesz megvalósítani, de mindent megteszek, mert részt akarok venni hazámmal az Európa bajnokságon."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!