Menõ új szponzor: New Era

A Manchester United a tegnapi napon egy többéves szponzori együttmûködést jelentett be a nemzetközi életstílus márkával, a New Era-val.


A partnerség keretében a New Era kettõs márkázású szabadidõs sapkákat fog gyártani a Manchester United világszerte élõ több mint 659 millió szurkolójának.

 

Ahogy a Manchester United, úgy a New Era is a világ sportjából meríti örökségét. Az 1920-ban, az Amerikai Egyesült Államokban alapított céget leginkább az amerikai baseball liga, a Major League Baseball (MLB) pályáin viselt fejfedõirõl ismerik, amelyet immáron 81 éve biztosít a játékosok számára.

 

A New Era zászlósterméke a 59FIFTY siltes sapka, azonban a Manchester United termékcsoport más stílusú viseleteket is fog tartalmazni, úgy mint sapkák, baseball sapkák, kalapok, kötött sapkák.

 

 

A Manchester United kereskedelmi igazgatója, Richard Arnold így kommentálta az együttmûködés bejelentését:

"A Manchester United sikere a szurkolók támogatására épül. Történetünk során szurkolóink mindig kinyilatkoztatták a klubhoz kötõdõ hûségüket a csapat címerének viselésével, így nagy örömünkre szolgál, hogy a New Era ebben új lehetõséget kínál majd számukra, különbözõ, a csapathoz köthetõ sapkák kínálatának megteremtésével."

 

"Piacukon szerzett több mint 90 éves tapasztalatuknak köszönhetõen a New Era vezetõ szerepet tölt be a szabadidõs sapkák gyártásában, minõségi termékeket nyújtva a világ összes sportszeretõ emberének, minket pedig izgalommal tölt el, hogy ezt a lehetõséget most közelebb hozhattuk lojális szurkolói bázisunkhoz."

 

Christopher H. Koch, a New Era elnöke, és ügyvezetõ-igazgatója:

"Nem lehetnénk ennél jobban lenyûgözve, hogy egy olyan globális partnerre tettünk szert, mint a Manchester United. Ahogy a New Era folytatja nemzetközi terjeszkedését, a világ futballjában való erõteljesebb megjelenés a természetes növekedés részévé vált. Egy ilyen globálisan ismert, és követett klubbal való együttmûködés, mint a Manchester United nagyszerû lehetõséget biztosít számunkra, hogy a futballpiacra is behozzuk minõségi termékeinket."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!