CSZKA Moszkva 1-1 Manchester United

Rendkívül alacsony színvonalú találkozón a Vörös Ördögök Martial góljával egy pontra jók voltak ma este.


Fagypont alatti hõmérsékletben kezdõdött a találkozó, amely elején a manchesteriek sokat birtokolták a labdát, míg a hazaiak kontrákra rendezkedtek be, hiszen a bajnokságban is remekül teljesítettek ellentámadásokból.

 

 

A moszkvai védekezés kiválóan mûködött, a United felállt fal ellen nem sokra ment. Az elsõ tíz percben Anthony Martial próbálkozásait lehetett feljegyezni, de a francia egyszer sem tudott igazi veszélyt jelenteni Akinfeev kapujára.

 

A 12. percben jobbról beadott labdát Phil Jones mentette röviden, a korábbi manchesteri, Tosic összeszedte azt, lövése azonban elkerülte a kaput.

 

Két perc múlva Rojo mögé játszották be a játékszert egy elõreíveléssel, Martial kézzel ért a labdába, amiért a játékvezetõ büntetõt ítélt. A tizenegyest Eremenko lõtte, David de Gea eltalálta a sarkot, sikerült is hárítania, ám a kipattanóra nem a védõk, hanem Doumbia startolt leggyorsabban és a hálóba lõtt, 1-0 az oroszoknak.

 

A bekapott gól ellenére sem váltott a manchesteri gárda, továbbra is nagyon lassan, gyengén teljesítettek a vendégek, így Dzagoevék könnyedén védték meg kapujukat.

 

Harminc perc telt el, amikor Musa 30 méterrõl próbálkozott, emelését csodás mozdulattal tolta szögletre a United kapusa. 

 

Ekkor a két csapat próbálkozásainak száma 5-2-nél járt és nem a vendégeké volt a magasabb szám. Sajnos ezúttal is elõjött az, ami már sokszor az utóbbi idõben; nagyon gyenge elsõ félidei teljesítményt hozott a csapat.

 

A szünet elõtt még Martial beadását és Rooney lövését lehetett megemlíteni, de elõbbi labdáját kivágták a védõk, utóbbi próbálkozása pedig roppant gyengére sikeredett.

 

Semmi kreativitás, semmi tûz nem látszott a Vörös Ördögökön és ezúttal is bebizonyosodott, hogy a labdatartás mellé sebesség is kell a gyõzelem elérése érdekében.

 

Nem sok minden változott - leszámítva a Fellaini-Schweinsteiger cserén - a szünet utáni 8-10 percben, a United tartotta a labdát, a Moszkva pedig próbált kontrázni.

 

Ám a kezdeti lagymatag játék után kissé feljebb kapcsoltak a manchesteriek, a 60. percben végre védenie kellett Akinfeevnek, miután Herrera beadását Rooney fejelte kapura.

 

A 63. percben nagy csata zajlott a földön két védõ és Fellaini között, a játékszer Lingard elé került, aki a kapussal került szembe, lövése azonban gyengére sikeredett.

 

Két percre rá azonban már megzörrent a hazai háló. Kiváló kiugratást kapott Valencia, aki a tizenegyes pontra ívelt, érkezett Martial és fejese a jobb kapufáról a gólvonal mögé került, 1-1!!

 

Az egyenlítés után látszott, hogy a United megpróbálja megnyerni a találkozót, bár a sok pontatlanság nem tett jót törekvéseiknek. 

 

Végig azt lehetett látni a játékosokon, mint akik fejben már a következõ mérkõzésre gondolnak és ez az összecsapás csak púp volt a hátukon. Szerencsére a hideg és a Moszkva játékosai ma este nem tudták legyõzni a háromszoros kupagyõztest, ám a Vörös Ördögök sem érdemeltek három pontot ilyen kiábrándító teljesítményt követõen.

 

 

 

Bajnokok Ligája, B-csoport
CSZKA Moszkva 1-1 Manchester United
Arena Khimki

 

Vezette: Velasco C.

 

CSZKA: Akinfeev - Fernandes, V. Berezutski(A. Berezutski 40.), Ignashevich, Schennikov – Tosic, Wernbloom, Eremenko(Panchenko 84.), Musa, Dzagoev(Cauna 87.) – Doumbia
Nem használt cserék: Chepchugov, Nababkin, Milanov, Golovin

 

United: De Gea - Valencia, Smalling, Jones, Rojo(Blind 64.) - Schneiderlin, Schweinsteiger(Fellaini 46.) - Lingard(Depay 80.), Herrera, Martial - Rooney
Nem használt cserék: Romero, Darmian, Carrick, Mata

 

Gólszerzõ: Doumbia 15' illetve Martial 65'

 

Sárga lap: Vernbloom illetve Martial, Herrera, Fellaini

 

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!