Schneiderlin vegyes érzései

A Manchester United középpályása, Morgan Schneiderlin vegyes érzésekkel távozott az orosz fõvárosból, azt követõen, hogy tegnap este a Bajnokok Ligájában 1-1-es döntetlent értek el a CSZKA Moszkva otthonában.


A Southamptontól nyáron szerzõdtetett francia középpályás végig a pályán volt, amikor Louis van Gaal legénysége kemény küzdelem után egy ponttal távozott a moszkvai dermesztõ hidegbõl.

 

"Egy kicsit vegyes érzéseim vannak. El akartuk vinni ezen a mérkõzésen a három pontot, de a Bajnokok Ligája egy maraton, nem csak egy mérkõzésrõl szól. Nehéz ez most, mert gyõzni jöttünk ide, de a legfontosabb az volt, hogy ne pont nélkül kelljen távoznunk" - kezdte a BT Sportnak nyilatkozva a mérkõzés után.

 

Azt követõen, hogy Seydou Doumbia góljával hátrányba kerültek, a United felvette a kesztyût és Schneiderlin úgy érzi, ha a Vörös Ördögök kreatívabbak tudtak volna lenni, megnyerhették volna a mérkõzést.

 

"Szerintem az elsõ félidõben többet birtokoltuk a labdát" - tette hozzá a 25 éves játékos.

 

"Jól tartottuk a labdát, de nem tudtunk sok helyzetet kidolgozni. A második félidõben a labdajáratásunk egy fokkal jobb volt, de talán addigra a Moszkva is elfáradt."

 

"Tartottuk a labdát, amellyel mozgásra késztettük õket, amely a második félidõben több lehetõséget eredményezett. Néha egy kicsit direktebb módon is játszhattunk volna, de tudjuk, hogy tudunk ennél többet is, és több helyzetet is kidolgozni."

 

 

Schneiderlin dicsérõ szavakkal illette honfitársa, Anthony Martial jellemét, miután az ifjú tehetség elõbb egy buta kezezéssel a hazaiak vezetõgóljához vezetõ tizenegyest hozott össze, majd egy remek fejessel megszerezte szezonbeli ötödik gólját, ezzel pontot mentve csapatának.

 

"Martial gólja megváltoztatta a mérkõzés dinamikáját."

 

"Nem csüggedt, mert bárkivel elõfordulhat, hogy összehoz egy tizenegyest. Anthony nagyszerû gólt szerzett, ezt követõen pedig nyomás alá helyeztük az ellenfelet, azonban az nagyon sajnálatos, hogy nem tudtunk újabb gólt szerezni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!