Egyszerû a képlet, éli az álmát

Ander Herrera boldog, amiért sikerült fejlõdnie, de tovább javítana játékán a manchesteri csapatban.


Herrerát, aki 2014 nyarán igazolt át az Athletic Bilbaótól, rengeteget dícsérték az elõzõ heti Everton, valamint a hétközi CSZKA Moszkva elleni parádés teljesítménye okán, ami azért is bravúros, mert Louis van Gaalnak számos alternatíva áll a rendelkezésére a középpályán.

 

A 26 éves játékos viszont fontos elemét képezi jelenleg a csapatnak. "Ambiciózus embernek tartom magam, minden alkalommal jobban szeretnék játszani" - szögezte le már az elején a spanyol fedezet a vasárnapi derbi elõtt. "Ha szereted a focit, mindig azon agyalsz, hogyan lehetsz egyre jobb. Ennek köszönhetõen rengeteget javult a játékom."

 

 

 

"Célomul tûztem ki, ahányszor csak lehetséges, a pályán segíthessem tudásommal a csapatot. Nagyon boldog vagyok az eddigi fejlõdésem miatt. Egyszerûen élem az álmomat - a Unitedben rúgom a bõrt, amely a világ egyik legnagyszerûbb klubja."

 

A Vörös Ördögök belsõ középpályása az Everton elleni 3-0-s gyõzelembõl is kivette a részét, de már alig várja, hogy a manchesteri rangadón is "szóhoz juthasson". "Az elõzõ szezonban megtapasztaltam, milyen õket otthon legyõzni. Felemelõ érzés volt, a szezon fénypontja."

 

"Tisztában vagyok azzal, hogy az embereink, a szurkolóink számára a Liverpool elleni ütközet nagyobb, de a City elleni is nagyon fontos a számukra. Jelenleg õk a listavezetõk, ezért különleges kihívás lesz, hogy a fordulót követõen a mi oldalunkra billenjen a mérleg nyelve."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!