Csapathírek a 'Boro meccs elõtt

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal kizárta annak a lehetõségét, hogy Antonio Valencia pályára lépjen a ma esti, Middlesbrough elleni Ligakupa ütközeten.


Az ecuadori válogatott játékos a vasárnapi, Manchester City elleni hazai rangadón szenvedett lábsérülést, így nem állhat menedzser rendelkezésére a Ligakupa 4. fordulójában megrendezendõ összecsapáson.

 

A MUTV-nek adott exkluzív interjúban a holland szakember elismerte, számos játékosa van "vörös zónában", ami erõnlétüket illeti, ezzel azt sugallva, hogy okosabb lenne õket pihentetni, azonban még nem állt össze a fejében a kezdõcsapat.

 

"Természetsen Valencia sérült - ez az egyetlen, amely biztos" - kezdte.

 

"De rengeteg játékosom van a 'vörös zónában', mert rengeteg mérkõzést játszottunk az utóbbi idõszakban, és nagyon sok vár is még ránk. Meg kell vizsgálnom, hogy számíthatok-e rájuk, vagy sem. Holnap [szerdán] kell eldöntenem ezt. Jelen pillanatban minden napra szükségünk van a játékosaim rehabilitációja kapcsán, úgyhogy még nehéz ezt megmondani."

 

 

James Wilson, és az elõzõ fordulóban, az Ipswich Town ellen betaláló Andreas Pereira is szerepelnek a menedzser gondolataiban, mint lehetséges pályára lépõk, ugyanis szeretné egy kicsit forgatni csapatát, miután egy újabb Championshipbõl való feljutásra esélyes alakulat látogat az Old Traffordra.

 

"Igen, természetesen õk is ott vannak a bevethetõ játékosok között a keretemben" - tette hozzá.

 

"De össze kell állítanom a kezdõcsapatot, és ezt még nem tudom. Ezt szerdán kell megtennem."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!