Smalling választ sürget a kupakiesés után

Chris Smalling választ vár a Manchester Unitedtõl a klub Ligakupa kiesését követõen egy Crystal Palace elleni hétvégi bajnoki gyõzelem formájában.


A Vörös Ördögök védõje kijelentette, neki és csapattársainak talpra kell állniuk a tizenegyesekkel 3-1-re elveszített Middlesbrough elleni kupatalálkozót követõen, míg a város másik pontján a Crystal Palace 5-1-es veréssel került hazaküldésre a Manchester City által az Etihad Stadiumból.

 

"Mindenki nagyon lelombozott az öltözõben" - árulta el Smalling a MUTV-nek.

 

"Szerintem mindent beleadtunk végig a 120 perc során, és szerintem ahogy haladt elõre a mérkõzés, egyre erõsebbé váltunk. Elég sok helyzetünk akadt, de ma egyszerûen nem sikerült feltörnünk az ellenfelet."

 

"Azt gondolom, ezt a csalódást ma este fel kell dolgoznunk, de holnaptól azonnal a szombati mérkõzésünkre kell fordítanunk a figyelmünket, mert az egy újabb nagy mérkõzés lesz, ráadásul idegenben, a ma estére pedig választ kell adnunk."

 

 

Az angol válogatott bekk csalódott, amiért két órányi játékidõ alatt se tudtak betalálni ellenfelüknek az Old Traffordon, pedig számos hatalmas lehetõség kecsegtetett góllal. Smalling úgy érezte, neki és csapattársainak jobban meg kellett volna birkózniuk a másodosztályú vendégcsapat védelmének feltörésével.

 

"Van, amikor könnyebb egy veled egy osztályban játszó csapat ellen játszani, mert azok a mérkõzések nyíltabbak" - tette hozzá.

 

"De nekünk most más kihívással kellett volna megbirkóznunk, és mivel mi vagyunk a nagyobb csapat, ezért nekünk kellett elõre mennünk, õk pedig úgy jöttek ide, hogy a védekezésre építettek."

 

"A mi feladatunk lett volna, hogy ezt feltörjük, de ezt se a rendes játékidõ alatt, se a hosszabbításban nem tudtuk megtenni, ha a büntetõkig jutsz, ott pedig már bárki mellé odaszegõdhet a szerencse."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!