Herrera: A foci iránti megszállottságom

Az Inside United által készített, Juan Mata-val közös interjú során Ander Herrera beszélt a foci iránti szeretetérõl is.


Juan Mata a klub hivatalos magazinjának beszélt arról, hogy jó barátja, Herrera nem csak focista, de hatalmas focirajongó is. Megszállottan szereti a sportágat, rengeteg mérkõzést néz a televízióban is. Ander imádata otthonról ered, édesapja ugyanis szintén a futballban dolgozott, mégpedig mint a Real Zaragoza felderítõje.

 

"Egyértelmûen otthon érzem magam a Manchester Unitedben. Nagyon élvezem, hogy a világ legjobb bajnokságában focizhatok. Szerintem ez a legjobb szervezet, a legszebb stadionok és a legjobb hangulat hazája."

 

 

"Emlékszem, amikor a Cambridge ellen játszottunk az FA-kupában. 25 percet kellett várnunk, így elkéstünk, mert a Cambridge szurkolók feljöttek a buszra. Én ekkor azt gondoltam, hogy ez nagyon jó és megható, hiszen a futball a szurkolókért van. Nekem azonos nézetem van errõl, ha a focivilág nem gondol a szurkolókra, akkor a sportág elveszíti a szenvedélyét és a szurkolók szeretetét. Angliában le vagyok azóta is nyûgözve. Boldog vagyok, itt a szurkolók az elsõk."

 

Herrerát arról kérdezték, hogy mit szólna egy közös meccsnézéshez a távoli szurkolókkal, amikor éppen sérült vagy fel van függesztve, elvállalná-e?

 

 

"Igen, természetesen. Egy nap remélem így is lesz. Szeretnék velük együtt szurkolni. A külföldi és a távolabbi rajongók hihetetlenek. Mindig éltetnek minket, énekelnek, hangosak tudnak lenni és nem is tudják elképzelni, hogy ezzel milyen sokat segítenek nekünk. Ezért is van az, hogy velük ünnepelem a góljaimat, ezzel is meg szeretném köszönni a támogatásukat. Járják a világot miattunk, költik a pénzüket és a drága idejüket ránk. Nagyon-nagyon hálás vagyok, vagyis hálásak vagyunk nekik."

 

 

"Amikor éneklik a nevemet, akkor nagyon-nagyon büszke vagyok. Hiszen jól tudom, hogy a United történelmében micsoda legendák játszottak, akiknek a neveit énekelték a szurkolók – George Best, Bobby Charlton, Eric Cantona, Paul Scholes, Ryan Giggs, Wayne Rooney – Ha zeng a stadion és hallom a nevem, az egy nagyon büszke pillanat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!