Blind készen áll a következõ megmérettetésre

Daley Blind szerint nem jelent semmit, hogy a Palace három vereséget szenvedett el zsinórban és arra számít, hogy a Vörös Ördögöknek kemény mérkõzésben lesz részük a Selhurst Parkban.


Az elõzõ szezonban jól sikerült a londoni kirándulás a csapat számára és fontos pontokat szereztek ahhoz, hogy újra a Bajnokok Ligájában játszhassanak. Ám biztosra vehetõ, hogy a mai nap folyamán nehéz dolga lesz a játékosoknak, ha meg akarják szerezni a 3 pontot a Crystal Palace otthonában.

 

Alan Pardew legénysége felemás teljesítményt nyújt az utóbbi idõben. Három egymást követõ gyõzelem után három vereség következett, melybe beletartozik a Manchester City elleni 5-1-es zakó is a Ligakupában.

 

A Vörös Ördögöknek viszont nem titkolt célja, hogy a Palace ellen egy gyõzelemmel feledtessék a hétközi Ligakupa kiesést a szurkolókkal.

 

"A csapat minden vereség után jó teljesítménnyel szeretne visszatérni" - mondta Blind az MUTV-nek. "A kupameccsek teljesen mások, ám a Premier League mérkõzései mindig nagyon nehezek. Nincsenek könnyû mérkõzések. Ez sem lesz sétagalopp, koncentrálnunk kell végig."

 

"A Crystal Palace egy stabil csapat, melyben számos minõségi játékos játszik. Jól is igazoltak, így kemény összecsapásra számítok. A tavalyi találkozó is nehéz volt."

 

"Igyekeztünk a legmagasabb szinten felkészülni ellenük. Tudjuk, hogy az utolsó néhány mérkõzés eredménye nem fest túl jól. De megvannak a játékosaink ahhoz, hogy ez ne történhessen meg újra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!