Rooney még mindig élvezi Van Gaal támogatását

A Manchester United kritikák kereszttüzében lévõ csatárát, Wayne Rooneyt támogatásáról biztosította menedzsere, Louis van Gaal.


A Vörös Ördögök a ma esti, CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésre készülnek az Old Traffordon, ahol eltökélt céljuk, hogy megszakítsák most már öt órányi játékperce tartó góltalanságukat, amelybe egy Middlesbrough elleni Ligakupa mérkõzés is beletartozik, ahol végüli tizenegyespárbaj után voltak kénytelenek búcsúzni.

 

Az egyik leginkább a kritikusok által szétcincált játékos ennek kapcsán Wayne Rooney, aki a hétvégi, Crystal Palace ellen a Selhurst Parkban elért 0-0-s döntetlen során ismét szürke produkcióval rukkolt elõ, amelyet mi sem példáz jobban, mint hogy a csapat egyszem csatáraként egyetlen egy érintést sem regisztrálhattak tõle a statisztikusok az ellenfél tizenhatosánál.

 

Miután a Premier League-ben továbbra is csak két találatnál jár, a kritikusok és a United szurkolói is arra szólították fel Van Gaalt, hagyja ki a csapatkapitányt kezdõcsapata összeállításakor, azonban a holland menedzser játékosa védelmére kelt.

 

"Továbbra is megvan a bizalmam Wayne Rooneyban" - kezdte Van Gaal a négy meccse gólképtelen csatárról.

 

 

Az október 25-i, szomszédos City ellen gólnélküli döntetlent követõen, amely mérkõzésen Rooney még egyetlen kaput eltaláló lövést se tudott produkálni, Van Gaal füstölgött a média folyamatos rágódásán csatára formáját illetõen.

 

"Minden héten Rooneyról kell beszélnem, miért?"

 

"Önöknek megvan a saját véleményük - írják le. Nem fogok több választ adni Wayne Rooney kapcsán. Elegem van ezekbõl a kérdésekbõl."

 

Wayne Rooney az idei Premier League szezonban úgy szerzett két gólt tíz bajnokin, hogy közben gólpasszt még nem adott társainak, míg a tinédzser Anthony Martial, akit nemrég a baloldalra toltak ki csatár pozícióból, már három gólnál és egy asszisztnál jár hét mérkõzés alatt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!