Újabb divatcég a szponzorok között

Többéves együttmûködési megállapodás létrejöttét jelentette be ma a Manchester United a luxus designer lábbeliket gyártó HEROES márkával.


A megállapodás értelmében a HEROES kizárólagos jogot szerzett magas színvonalú, Manchester United életmód cipõkollekció elõállítására, amellyel a klub 659 millió fõs globális szurkolótáborát célozzák majd meg.

 

Emellett a Manchester United felnõtt csapatának játékosai és az edzõi stáb tagjai a HEROES alkalmi cipõit viselik majd a klub hivatalos eseményein.

 

"A futball a csapatjátékról szól, ahhoz pedig hogy csapatként tudj játszani, úgy is kell kinézned. A HEROES partnersége lehetõséget nyújt a felnõtt csapatunknak, hogy remek dizájnnal rendelkezõ, gondosan elkészített alkalmi cipõket viseljenek, emellett pedig lojális szurkolói bázisunk is osztozhat a csapatszellemben azáltal, hogy ugyanazon márkájú cipõt viselhetik, mint a klub játékosai" - kezdte Richard Arnold, a Manchester United Csoport vezérigazgatója.

 

 

"Egy új, luxus kategóriás márkaként a HEROES eredeti és izgalmas termékeket kínál, amelyekkel olyan módon is kifejezhetik a klub iránt érzett támogatásukat, amire korábban nem volt lehetõségük."

 

"A Manchester Uniteddel kötött partneri megállapodásunk egy álom valóra válását jelenti számunkra, és teljességgel lenyûgöz bennünket, hogy egy ilyen világszerte elismert sportklubbal mûködhetünk együtt. Ez az elsõ ilyen jellegû együttmûködés a HEROES történetében, és biztosak vagyunk benne, hogy a Manchester United lelkes szurkolói ideális közönségnek bizonyulnak majd a HEROES márka számára. Nagyon nagy sikerre számítunk" - fejezte be Alfredo D'Acchioli, a Da Vinci Luxury AG felügyelõbizottságának elnöke.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!