Ördögök egymásról: Blind Ruudról

Daley Blind fiatal srácként nézte, ahogy Ruud van Nistelrooy sorozatban lõtte a gólokat a Manchester Unitedben. A holland most nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért a válogatottnál együtt dolgozhat az legendás gólvágóval...


"A tizenhatoson belül egy gyilkos csatár volt Ruud. Minden helyzete góllal zárult. Gyors játékos volt és mindig az volt az érzésem, hogy csatárként tökéletes helyen áll. Ha tudtad, hogy csapatodban van, akkor boldog voltál, mert a legtöbb meccsen betalált. Ebben volt õ a legjobb - gólokat tudott lõni, lehetõséget tudott teremteni magának a semmibõl."

 

"Pályafutása alatt szerzett góljainak száma - különösen a Unitednél lõtt találatai - legendává teszik õt. Nagyon fontos tagja volt a csapatnak és néhány trófeához is hozzásegítette a Unitedet. Mindig büszkeséggel tölt el, ha egy honfitársad remekel egy olyan nagy klubban, mint a United. Az ilyen játékosokra felnézel."

 

 

"A gólszerzés a legfontosabb egy csatárnál, ezért is fognak emlékezni rá. Amikor Ruudról beszélnek, mindig eszembejut az a gólja, amit középpályáról megindulva [2003 márciusában a Fulham ellen] szerzett. Fantasztikus gól volt."

 

"Elõször akkor találkoztam vele, amikor a holland válogatott segédedzõje lett. Igazán nagyszerû ember. Elõtte csak tévén keresztül tudtam figyelni a nagy kluboknál játszva, természetesen a Unitednél is. Van néhány emlékem róla játékosként, majd megismertem õt. Nagyszerû személyiség és azt gondolom, sokat tanulhatok tõle válogatott szinten. Vicces, amikor befejezéseket gyakorlunk a nemzeti csapattal, mert még mindig látni, ahogy átveszi a labdát, majd ellövi és az gól lesz. Nagyon lenyûgözõ!"

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!