Chicha: Mindig hittünk

Javier Hernandez szerint soha nem kételkedtek abban, hogy képesek legyõzni a Blackpoolt annak ellenére, hogy félidõben 2-0-ra az ellenfél vezetett.


Két elsõ félidei fejessel - Cathcart és Campbell révén - a hazai csapat megnyugtató elõnyt szerzett szünetre a Bloomfield Roadon, de a szünet utáni játékával a United ismét megmutatta, mesterei a nagy visszatéréseknek.

Dimitar Berbatov találatával visszajöttek a Vörös Ördögök reményei, majd két percre rá a csereként beállt Hernandez kiegyenlítette az eredményt. A rendes játékidõ vége elõtt két perccel pedig Berbatov újabb gólja a gyõzelmet jelentette, mellyel ismét figyelemre méltó visszatérést mutattak be Sir Alex Ferguson fiai.

 


"Bíztunk abban, hogy vissza tudunk jönni a játékba, mindig így teszünk" - mondta Hernandez az MUTV-nek.

"Nem játszottunk jól az elsõ félidõben, de tudtuk, hogy a képesség megvan a csapatban és tudtuk, ha kimegyünk a pályára, képesek vagyunk három gólt szerezni."

"A Fõnök azt mondta nekünk (a szünetben), kezdjük el a saját játékunkat játszani. Megtettük, a végén még több gólt is szerezhettünk volna. A legfontosabb azonban a három pont megszerzése."

Immár öt pontos elõnnyel vezeti a Barclays Premier League táblázatát a United, megelõzve a legközelebbi riválist, az Arsenalt.

"Nagyon fontos gyõzelem volt ez számunkra" - folytatta a mexikói. "Tudtuk, hogy a három pont megszerzésével növelhetjük elõnyünket."

"Nagyon jó volt ünnepelni a szurkolókkal, miután megszereztük a gyõzelmet. Az, hogy 0-2-rõl visszajöttünk, nagyon jó érzés és mindenki nagyon boldog."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!