Rooney, Martial és Fellaini is újra edzésben

A Wayne Rooney, Anthony Martial és Marouane Fellaini alkotta támadótrió is együtt edzett kedden reggel társaival a Manchester United carringtoni edzõközpontjában a holnapi Bajnokok Ligája mérkõzés elõtt.


Louis van Gaal és a Manchester United azzal a tudattal készülhet a holnapi, PSV Eindhoven elleni csoportmérkõzésre, hogy három pont megszerzésével bebiztosíthatnák helyüket a kieséses szakaszban, mindezt azonban a holland menedzsernek néhány kulcsjátékosa nélkül kell elérnie, akiket a Watford elleni szombati bajnoki alatt, vagy éppen azt megelõzõen vesztett el. Michael Carrick még az angol válogatott barátságos mérkõzésén szenvedett sérülést, míg Phil Jones és Herrera a Lódarazsak elleni ütközetnek estek áldozatul.

 

Mindazonáltal jó hír, hogy Wayne Rooney, Anthony Martial és Marouane Fellaini újra edzésbe állt, miután betegség (Rooney), illetve sérülések (Martial, Fellaini) miatt hiányoztak a Vicarage Roadról.

 

 

Azt követõen, hogy az U21-esek között újra pályára léphetett hosszú sérülését követõen, már Nick Powell is csatlakozott a felnõtt csapat edzéséhez, csakúgy, mint az ifjú Sean Goss, aki a Watford ellen is leülhetett a kispadra, illetve James Weir és Regan Poole.

 

Az edzésen résztvevõk névsora: De Gea, Romero; Rojo, Smalling, Blind, Varela, McNair, Darmian, Poole; Mata, Young, Powell, Fellaini, Schneiderlin, Lingard, Pereira, Goss, Weir; Memphis, Rooney, Martial, Wilson.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!