Shawra pénteken újabb vizsgálat vár

Louis van Gaal elárulta, pénteken vizsgálaton esik majd át Luke Shaw, hogy friss információkat kapjanak lábtörésébõl való rehabilitációjának állapotáról.


Shaw keményen dolgozik lábtörésébõl való rehabilitációján az edzõteremben, amelyet még szeptemberben, a PSV elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett el.

 

Van Gaal a MUTV-nek, és a holland bajnok elleni holnap esti mérkõzést megelõzõ sajtótájékoztatón beszámolt, a baloldali védõ négy szabadnapot kapott ezen a héten rehabilitációs programjából való kiszakadása érdekében.

 

"Nagyon jól halad vele kapcsolatban minden, de egyben most nagyon nehéz is számára, mert a fejlõdés nem olyan mértékû, mint az kezdetben volt" - kezdte a Vörös Ördögök menedzsere.

 

"Mostanában néha elõfordul, hogy betelik nála a pohár a helyzetét tekintve, amit át tudok érezni. Úgyhogy most például adtam neki néhány szabadnapot, mert nem hiszem, hogy a PSV elleni emlékek túl jót tennének neki. Nem lepõdnék meg, ha ezt az állapotot a közelgõ PSV elleni meccs okozta volna, egyébként pedig minden játékosnak a stadionból kell követni a mérkõzést, támogatva ezzel a csapattársakat. "

 

"Úgyhogy szabadnapot adtam neki, de pénteken vizsgálata lesz, és akkor már többet fogunk tudni a sérülésérõl, és arról, hogyan halad."

 

 

Van Gaal elárulta, a szeptemberi 2-1-es vereségüket még inkább beárnyékolta az angol válogatott játékos súlyos sérülése, akit egyébként menedzsere nagyon nagyra tart.

 

"Luke Shaw egy nagyon fontos játékos" - tette hozzá.

 

"Elõre megmondtam, a szezon egyik felfedezettje lehet. Az elõzõ idényben még az alkalmazkodás volt a fõ célja, és jó úton járt ehhez."

 

"Ott van Daley Blind, Marcos Rojo és Ashley Young is, így szerintem a posztján megtudom oldani a hiányát, de õ akkor is nagy veszteség, mert véleményem szerint õ a Manchester United legjobb szélsõ védõje."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!