Egyik visszatérõnek sincs bérelt helye a kezdõben

A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal kijelentette, Memphis Depay, Wayne Rooney, Anthony Martial és Marouane Fellaini se lehet biztos kezdõcsapatbeli helyében a szerda esti, PSV elleni meccsen.


Ma a holland bajnok, Depay egykori klubja látogat az Old Traffordra, akik ellen egy esetleges hazai gyõzelem bebiztosíthatná a Vörös Ördögök helyét a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában.

 

Depay olyan jeleket mutatott, hogy kezd visszatalálni régi, hollandiai önmagához, miután jó teljesítményt nyújtott, és gólt is szerzett szombaton a Watford elleni gyõzelem alkalmával, Rooney azonban betegség, Martial és Fellaini pedig sérülés miatt kihagyni kényszerült a találkozót.

 

Most már mind a négy játékosra számíthat majd Van Gaal az Old Traffordon, azonban azt igyekezett leszögezni, mindez nem jelenti automatikusan azt, hogy a kezdõcsapatban kapnak helyet, hacsak õ nem látja úgy, hogy ehhez megfelelõ erõnléti állapotban vannak.

 

 

"Én egy olyan edzõ vagyok, aki nem egy, hanem több mérkõzésen keresztül várja el azt, hogy egy játékos bizonyítson" - kezdte.

 

"Ez mindig ugyanolyan procedúra. Összehasonlítom a játékosokat, és azok, akik jobban illeszkednek az eltervezett játékunkhoz, azok fognak játszani."

 

"Rooney nem fogja automatikusan visszanyerni helyét a csapatban. Mindig egymással hasonlítom össze a játékosokat, és figyelembe veszem azt is, hogy milyen erõnléti állapotban vannak, mennyire mutatkoznak fittnek az edzéseken."

 

"Ezért kell Fellaininek, Rooneynak és Martialnak is megnézni az edzettségi állapotát, amelyet követõen összevetem õket."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!