Keane: Rooney pocsék és formán kívül van

Roy Keane, a Manchester United egykori csapatkapitánya 'pocsék' jelzõvel illette Wayne Rooney teljesítményét a tegnapi PSV elleni 0-0-s Bajnokok Ligája mérkõzés során, és szerinte a csatár formán kívül van.


Rooney csalódást keltett sérülésébõl való visszatérését követõen, ugyanis õ se tudott segíteni csapatán, amely az Old Traffordon csak 0-0-s döntetlent ért el a PSV Eindhoven ellen, így a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába való kvalifikációjuk még bizonytalan, egy fordulóval a B-csoport befejezõdését megelõzõen.

 

Az ITV-nek nyilatkozva a klub kapitányi karszalagját egykoron szintén viselõ Keane kritizálta a 30 éves játékost, "pocséknak" nevezve, amit látott tõle, és megkérdõjelezte, miért jelent meg nemrég egy pankrációs eseményen, felpofozva az egyik fellépõt.

 

"Úgy tûnt számomra, hogy furcsa hangulat urakodott ma este az Old Traffordon, hiányolták a szurkolók az átütõ erõt csapatukból" - mondta Keane tegnap este.

 

 

"Olyan benyomása lehet az embernek, hogy a játékosok arra vártak, hogy valami történjen, ahelyett, hogy mentek volna elõre, és tettek volna érte. Wayne-bõl hiányzott a higgadtság, és a klasszis, de szerintem õ ugyanannyira bûnõs, mint bárki más a csapatból. Neki azonban maga után kell húznia a társait."

 

"Ha megnézzük Wayne örökségét az Old Traffordon, abszolút fantasztikus, a gólrekordja parádés. De most õ a csapatkapitány, akinek több felelõsséget kell vállalnia, és szerintem ennél jóval többet kell tennie a csapatért."

 

 

"Számomra mindig nagy kérdés, hogy bizonyos játékosok mit miért tesznek a pályán kívül. Múlt héten láttam, ahogy lekevert egyet egy pankrátornak, és akkor azt gondoltam magamban, 'miért vesz részt egyáltalán ilyen képtelenségben?'. Semmi haszna nincs számára. Szerintem érdemes lenne ezt az oldalát is megnézni ennek a dolognak."

 

"Egyértelmûen nincs a segítségére ez a dolog. Nem sajnálom tõle, hogy elmegy és szórakozik, de ha ilyenkor nem vagy magad, akkor át kell gondolnod, és inkább példát kell helyette mutatnod. Ma este sem tett így. Tompának és pocséknak tûnt."

 

"Mentálisan egyáltalán nem tûnik élesnek és fizikálisan sincs jó formában. Oda kell figyelnie magára."


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!