Wilson a Brightonnál folytatja

James Wilson, a Manchester United csatára a szezon hátralévõ részét a Brighton and Hove Albionnál tölti.


A december 1-én 20. életévét betöltõ támadó csak két alkalommal játszott az idén az elsõ csapatban - kezdõ volt a Middlesbrough elleni Ligakupa kudarc során, majd a padról állt be az Arsenal elleni fiaskón.

 

Sérülések is hátráltatták, ráadásul a nyáron igazolt Anthony Martial kiváló teljesítménye is korlátozta James lehetõségeit.

 

A Sirályok - akik egész szezon alatt nem buktak még bajnokit - kiváló formát mutatnak a Championshipben és csak rosszabb gólkülönbségük miatt elõzi meg õket a Hull City.

 

Wilson reméli, értékes játékidõt és tapasztalatokat szerez Chris Hughton gárdájánál, mielõtt visszatérne a Vörös Ördögökhöz a 2016/17-es szezont megelõzõen.

 

Hughton örömmel fogadta Wilson kölcsönvételét: "Szerettünk volna csatárt szerezni, James sokáig az elsõ számú kiszemeltünk volt, így nagy öröm, hogy létrejött az üzlet."

 

 

"Õ egy fiatal, nagyon ígéretes csatár és remélem, hogy ez a lépés bizonyítani fogja, hogy jó volt minden érintett számára. Hatalmas verseny volt a riválisokkal James kölcsönvétele ügyében, így az õ megszerzése egy újabb remek munka a csapattól. Remélem, hogy segít nekünk fenntartani a kiváló szezonrajtunkat és gólokat hoz számunkra."

 

Az angol U21-es válogatott játékos szeptemberben írt alá négyéves szerzõdést az Old Traffordon, mely kontraktus plusz egy évvel meghosszabbítható.

 

Akkor ezt nyilatkozta Louis van Gaal: "James az egyik legnagyobb angol ígéret, nagy öröm számunkra, hogy aláírta új szerzõdését. Nagyon tehetséges támadó, akinek jó szeme van a gólszerzéshez. Fejlõdése jó irányba tart és egyértelmû, hogy szép jövõ áll elõtte."

 

A klub minden tagja a legjobbakat kívánja James-nek a kölcsönszerzõdés alatt!

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!