Wilson alig várja kölcsönidõszakának kezdetét

A Manchester United csatára, James Wilson már nagyon várja, hogy letehesse névjegyét a Brighton Howe & Albion gárdájánál, miután a héten véglegesítették kölcsönszerzõdését a Falmer Stadiumban.


Wayne Rooney és Anthony Martial jelenléte azt jelentette, hogy James Wilson csak limitált játéklehetõséghez juthatott a felnõtt csapat támadósorában, így csak kétszer léphetett pályára csereként ebben a szezonban, ezért a felek úgy érezték, az U21-es angol játékos fejlõdését a legjobban az szolgálja, ha máshol folyamatosan a pályán lehet.

 

"Rengeteg klub érdeklõdött, de hogy õszinte legyek, eléggé egyértelmû volt a választásom, ugyanis a Brighton egy fantasztikus klub, kiváló létesítményekkel" - kezdte a klub saját nevelése hivatalos bemutatásán.

 

"Természetesen számomra a Unitedbe való bekerülésnek kell lennie a legfõbb célnak, de nagyszerû, hogy idejöhettem és segíthetem a Brightont. Remélhetõleg ez egy ugródeszka lesz majd számomra, és rengeteg tapasztalattal felvértezve térhetek vissza az Old Traffordra."

 

Egy másik Unitedes tehetségnek már volt része gyümölcsözõ együttmûködésben a Sirályokkal, Jesse Lingard pedig bíztatta Wilsont döntése meghozatalában, ahogy Louis van Gaal is maximálisan támogatta a váltást.

 

"Beszéltem Jesse-vel, és kértem tõle néhány tanácsot azt illetõen, hogy milyen ott lenni, õ pedig azt mondta, a Brighton egy nagyszerû klub, fantasztikus infrastruktúrával, és remek játékosokkal" - tette hozzá.

 

"A menedzser megpróbál minél jobban odafigyelni a játékosokra, egyénileg és csapatszinten egyaránt. Szeretné a legjobbat kihozni a játékosokból, és szeretné tudni, mi a legjobb számunkra. Ezt személyes, és csapatszintû találkozókkal éri el. Mielõtt bármely más klub neve felmerült volna, megegyeztünk abban, hogy a Brighton volt az elsõ, akik jelezték, hogy igényt tartanának a tapasztalataimra, õ pedig azt mondta, ez egy jó klub, ahol játéklehetõséghez juthatok. Úgy gondolta, ez számomra a legmegfelelõbb választás, ahogyan én is."

 

 

Wilson most abban reménykedik, sérülésmentes idõszak elébe néz, és leteheti névjegyét a Championshipben.

 

"Nem volt túl sok szerencsém ebben a szezonban, és összeszedtem néhány sérülést."

 

"Természetesen még mindig fiatal vagyok, aki folyamatosan fejlõdik, úgyhogy rengeteg idõt töltök az edzõteremben, hogy erõsebb és fittebb legyek. Szerintem ez a kölcsönadás nagy segítség lesz, mert a több játékidõ mellett az erõnlétem is javulni fog. Emellett azt is gondolom, hogy nemcsak játékosként, de emberként is felnõhetek."

 

"Volt egy nem túl súlyos térdsérülésem az elõzõ, Watford elleni bajnok idején, de az elõzõ héten végig edzettem, úgyhogy készen állok. Megfelelõ állapotban vagyok a Birmingham elleni meccsre, ahol persze nagyon jó lenne bemutatkozni, de bármennyi játékidõt kapok, az nagyban hozzá fog járulni a fejlõdésemhez és az erõnléti állapotom javításához, illetve jó tapasztalatot is jelent majd."

 

"Hogy õszinte legyek, nem igazán voltam szerencsés, mert amikor játszhattam volna, mindig kisebb sérüléssel bajlódtam, annak pedig nincs értelme, hogy megkockáztassunk egy nagyobb problémát azzal, hogy pályára lépek. Úgyhogy inkább híján voltam a szerencsének, sem mint, hogy zavart volna az, hogy keveset játszom. Rooney és Martial személyében két kiváló csatára van a csapatnak, úgyhogy nehéz dolog betörni a csapat keretébe, amikor pedig nem álltak rendelkezésre, nem volt szerencsém a kisebb, de kiújuló sérülésekkel."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!