Berbatovban még több is van

Dimitar Berbatov legjobb formáját futja az utóbbi hónapokban, mióta 30.75 millió fontért a Tottenhamtõl az Old Traffordra került 2008-ban.


Ám a bolgár csatár még hisz abban, hogy képes javulni a következõ években.

Berba vasárnap ünnepli 30. születésnapját és már a nemzetközi szereplésektõl visszavonult, de miután idén már 20 gólnál jár - 19 gólos a bajnokságban - formája rendkívül kimagasló és talán még jobb is lehet.

Arra a kérdésre, hogy vajon a legjobb formájában játszik-e, ezt felelte: "Remélem nem. Remélem a legjobb formámat még a jövõ rejti. Úgy vélem, a Manchester United mezében eddigi legjobb mérkõzéseimet játszom és lehet még jobb is."

 


Többek között góljainak köszönhetõen áll az élen a United, immár öt ponttal megelõzve a második Arsenalt, hat ponttal a városi riválist - akik egy mérkõzéssel többet játszottak - valamint tíz egységgel a negyedik Chelseat.

De nincs elragadtatva saját formájától és a United megnyugtatónak tûnõ helyzetét sem becsüli túl. "Én csak a következõ mérkõzésre koncentrálok, majd az azt követõre egészen a szezon végéig, amikor remélem mi leszünk a tabella élén" - mondta a bolgár az ESPN-nek.

"Ne becsüld alá a többi csapatot! Nagyon jó csapatok és még sok mérkõzés van a szezon végéig. Rendkívül jó pozícióban vagyunk, de ez semmit nem jelent, ha a következõ mérkõzést nem tudjuk megnyerni."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!