Wilson gólja után sem gondol még a visszatérésre

James Wilson nem gondolkodik a Manchester Unitedhez való visszatérésén, és teljességgel a Premier League-be való feljutásra koncentrál a Brighton kölcsönjátékosaként.


A Manchester Unitedtõl kölcsönben játszó Wilson góllal tette emlékezetessé a kezdõként való bemutatkozását a Brighton Howe & Albion színeiben, amikor csapata két gólos hátrányból fordítva 3-2-re gyõzni tudott az Amex Stadiumban, amellyel megtudták õrizni a szezon kezdete óta élõ veretlenségüket is.

 

Míg anyaklubja minden sorozatot egybevéve egymás utáni kilenc mérkõzésébõl már ötödik alkalommal nem tudta bevenni az ellenfelek hálóját a hétvégén, és Louis van Gaalnak lehetõsége van visszahívni kölcsönbõl a fiatal saját nevelést, Wilson azonban kijelentette, csak arra koncentrál, hogy feljutáshoz segítse a Brightont.

 

Arra a kérdésre válaszolva, vajon elsõ gólját magasan jegyzik-e majd az Old Trafford, így felelt:

"Nem tudom, azért vagyok itt, hogy a Brightonban játszak és gólokat szerezzek."

 

"A menedzserért és a szurkolókért játszom, így a teljes figyelmem a Brightonra irányul. Az egész szezont itt fogom tölteni, bár rendelkezik a klubom visszahívási opcióval, de ha nekik nem lesz szükségük rám, akkor megcsillogtathatom a képességeimet a Brightonban is."

 

 

Wilson ebben a szezonban csak nyolc percnyi játéklehetõséget kapott felnõtt szinten Louis van Gaaltól, mielõtt a holland menedzser engedélyezte volna számára, hogy kölcsönben Chris Houghton együtteséhez kerüljön, a csatár szerint pedig a Championship játékstílusa fekszik neki.

 

"Mindig az elsõ gólt megszerezni a legnehezebb, így örülök, hogy sikerült ezt gyorsan megtennem" - tette hozzá.

 

"Fantasztikus érzés volt gólt szerezni, és közben pedig 2-0-s hátrányból megfordítani a mérkõzést."

 

"Ez egy más stílus, mindenki láthatja, ha megnéz egy meccset. Sokkal örjöngõbb, kaputól-kapuig folyó játék jellemzi, amely jobban a kezemre játszik. Remélhetõleg sikerül még több gólt szereznem, és harcban lehetünk a feljutásért."

 

Jelenlegi edzõje, Chris Houghton szerint Wilson jelentheti a különbséget csapata számára, különösen az elõttük álló, sûrû ünnepi idõszakban.

 

"Õ egy jó játékos, akinek állandó játéklehetõségre van szüksége, és szerintem pontosan ez az oka, hogy a Manchester United elengedte hozzánk."

 

"Egyértelmûen szükségünk volt a góljára a Charlton ellen."

 

"Szerintem csodás erõsítés lesz számunkra. Az általa képviselt minõség, illetve amiatt igazoltuk, mert már bizonyított a gólszerzést illetõen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!